آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پلیس نوجوان کهنوجی را از چنگ گروگانگیران آزاد کرد

  • کد خبر: ۱۷۷۶۶۲
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
پلیس نوجوان کهنوجی را از چنگ گروگانگیران آزاد کرد
دادستان عمومی و انقلاب کهنوج در جنوب استان کرمان از رهایی یک نوجوان ۱۱ ساله از چنگال آدم ربایان طی کمتر از ۲۴ ساعت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز امید رضایی افزود: پس از کسب گزارشی مبنی بر آدم ربایی در شهرستان کهنوج بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی و دستگاه‌های امنیتی قرار گرفت.

وی ادامه داد: بلافاصله هویت آدم ربایان شناسایی شد و اقدامات لازم به منظور آزادی فرد گروگانگیر از سوی نهاد‌های امنیتی، سران طوایف، ریش سفیدان و مصلحین و حکمین قرآنی در دستور کار قرار گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج بیان کرد: آدم ربایان پس از ربایش، گروگان را به استان سیستان و بلوچستان منتقل کرده بودند که در نهایت، گروگان طی کمتر از ۲۴ ساعت از چنگال آدم ربایان رهایی یافت و به آغوش گرم خانواده بازگشت.

وی با اشاره به اینکه اختلافات مالی دلیل ربایش و گروگان گیری این کودک بوده است، افزود: در این زمینه پرونده قضایی تشکیل شده است و متهمان تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

کهنوج در فاصله ۳۵۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->