شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: نقد شهرآرا نسبت به مدیریت شهری باید تیز تر باشد + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۷۷۳۸
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶
  • ۱
شهردار مشهد مقدس: نقد شهرآرا نسبت به مدیریت شهری باید تیز تر باشد + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: شهرآرا به عنوان روزنامه مردم مشهد منصفانه کار می‌کند و همین نگاه ویژه مورد توجه مدیران شهری و استانی و مردم عزیز مشهد نیز قرار گرفته است.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف به مناسبت روز خبرنگار با حضور در موسسه شهر‌آرا ضمن تبریک روز خبرنگار، عنوان کرد: شهرآرا شناسنامه خدمات مدیریت شهری و شورای شهر است و هر خدماتی که مدیریت شهری انجام می‌دهد، توسط این رسانه باید به مردم ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرآرا صریح و منصفانه مدیریت شهری را نقد می‌کند، گفت: در هر جایی که لازم باشد شهرآرا گزارش‌های ویژه‌ای تولید کرده و به مردم ارائه می‌دهد اما نقد شهرآرا نسبت به مدیریت شهری باید تیز تر باشد. ما خوشحالیم که شهرآرا به عنوان روزنامه مردم مشهد منصفانه کار می‌کند و همین نگاه ویژه مورد توجه مدیران شهری و استانی و مردم عزیز مشهد نیز قرار گرفته است.

شهردار مشهد مقدس تصریح کرد: هر خدمتی که مدیریت شهری ارائه می‌دهد، باید به مردم اعلام شود و حتی نسبت به آن نقد منصفانه صورت بگیرد. این دیدگاهی است که موردتوجه همه است تا خدماتی که به مردم ارائه می‌شود، بر بستر رسانه انعکاس پیدا کند. به همین ترتیب، این امید را هم داریم که این رفتار‌ها در شهرآرا به‌عنوان رسانه مردم مشهد پررنگ‌تر از همیشه دنبال شود، زیرا این روزنامه، به‌طور ویژه برای مشهدی‌ها ماندگار است و در ۱۴ سال تلاش شبانه‌روزی خود نه در قالب صدای مدیریت شهری بلکه در مقام بیان صدای مردم گام برداشته است.

قلندرشریف تاکید کرد: شهرآرا نباید صرفا رسانه شهرداری مشهد باشد. شهرآرا باید روزنامه مردم و شهرداری مشهد باشد و از شخص‌پروری پرهیز کند. این موضوع بسیار برای ما اهمیت دارد. چون وقتی خدمات را به صورت مناسبی ارائه دهید، مردم می‌دانند که این خدمات توسط تمام اعزای شهرداری ارائه شده و آن را مورد نقد و یا تقدیر قرار می‌دهند.

به گفته قلندر شریف، خبرنگاران از جمله افرادی هستند که اگرچه پیوسته در مسیر پیگیری مطالبات مردم گام برمی‌دارند اما هیچ‌گاه نامی از آن‌ها مطرح نمی‌شود و به همین دلیل، می‌توان آن‌ها را مجاهدانی گمنام دانست که مشکلات مردم را بر دغدغه‌های خود ترجیح می‌دهند.

شهردار مشهد مقدس خطاب به روزنامه‌نگاران و خبرنگاران شهرآرا گفت: قدر کار و فعالیتی را که انجام می‌دهید، بدانید. چون کار‌هایی که شما انجام می‌دهید ماندگار است. در حال حاضر که فضای مجازی رونق پیدا کرده، هر کسی می‌تواند به تمام اخبار شما در آینده نیز دسترسی داشته باشد.

قلندرشریف اضافه کرد: کار در شهرآرا شغل نیست، بلکه یک خدمت عاشقانه برای مردم است، وگرنه خیلی‌ها نمی‌دانند که کار خبرنگاران شبانه است و تا دیروقت هم ادامه دارد. از همین رو خبرنگاری و روزنامه‌نگاری را نمی‌توان به صورت ساده و مادی تحلیل کرد. روزنامه‌نگاران شهرآرا خادمین ویژه امام رضا (ع) بوده و به زائران و مجاوران خدمات رسانه‌ای ارائه می‌دهند. امیدوارم این عشق و دلداگی روزنامه‌نگاران تداوم داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
0
0
سلام شهردار فرمودید نقد شهرآرا باید تیزتر باشد مگه کسی گوش میده؛ پارسال بابت ازدحام وشلوغی ومزاحمت جمعه بازار قاسم آباد برای برج مسکونی ۱۲۰ واحدی آپاسای گزارشی توسط گزارشکر روزنامه شهرآرا تهیه گردید ولی متاسفانه هیچ جوابیه مثبتی از اداره ساماندهی مشاغل نداشتیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->