ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور به مناسبت روز خبرنگار به صدا و سیما رفت + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۸۰۲۸
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
رئیس‌جمهور به مناسبت روز خبرنگار به صدا و سیما رفت + فیلم
آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در آستانه ۱۷ مرداد - روز خبرنگار - با حضور در خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی از بخش های مختلف این سازمان خبری بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز آیت الله سید ابراهیم رئیسی، در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار با حضور در تحریریه خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی از بخش‌های مختلف این سازمان خبری بازدید کرد و به عوامل خبری این رسانه خداقوت گفت و برای آنان آرزوی توفیق کرد.

در جریان بازدید رئیس جمهور از معاونت صدای رسانه ملی، صحنه‌هایی از فتح رادیو و تلویزیون توسط مردم در زمان انقلاب و همچنین نقش‌آفرینی رادیو در دوران دفاع مقدس بازسازی شد.

آیت الله رئیسی همچنین با حضور در استودیو شماره یک صدای رسانه ملی ضمن دیدار و گفتگو با تعدادی از گویندگان پیشکسوت، در جریان تولید برنامه‌های رادیویی در این بخش قرار گرفت.
رئیس جمهور در ادامه از دیگر بخش‌های این سازمان بازدید و با مدیران و کارکنان آن به گفتگو خواهد پرداخت.

پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران این رسانه، رییس جمهور را در این بازدید همراهی می‌کردند.

رئیس جمهور در جریان این بازدید در گفتگو با خبرنگاران این رسانه تاکید کرد: هزینه‌کردن در مسیر رسانه حتما سرمایه گذاری است، زیرا پیام انقلاب اسلامی در منطقه و جهان شنیده می شود.

آیت الله رئیسی در این بازدید تخصیص بودجه برای رسانه‌های برون مرزی را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: باوجود دشمنی‌های امپراطوری رسانه‌ای دنیا، باید صدای انقلاب‌اسلامی به گوش مسلمانان و آزادگان عالم برسد.

رییس جمهور نقش صدا و سیما در تبیین ابعاد سفر‌های رسمی به کشور‌های همسایه، مسلمان و همسو مهم برشمرد و تاکید کرد: سفر به آمریکای لاتین، آفریقا و سایر کشور‌های منطقه ظرفیت‌های مهمی ایجاد کرده. رسانه‌ها و صداوسیما می‌توانند در تبیین ابعاد بین‌المللی اقدامات دولت، کمک کند.

آیت‌الله رییسی همچنین تاکید کرد: معیشت مردم اولویت همه ما است؛ در موضوع مهار تورم و رشد تولید، گام‌های خوبی برداشته شده، اما برخی نمی‌خواهند این تلاش‌ها دیده شود.

وی از رسانه ملی خواست تا نظر صاحب‌نظران و حتی کسانی که مخالف وی هستند را منتشر کند و در این زمینه گفت: کار ما در دولت و کار شما در رسانه ملی باز کردن گره‌های ذهنی مردم و به‌ویژه جوانان است.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد، هرگاه رسانه‌ملی برای پوشش مسائل مهم دولت مثل آزادسازی سواحل و صدور مجوز‌ها پای کار آمد، نتایج محسوسی حاصل شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->