واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور به مناسبت روز خبرنگار به صدا و سیما رفت + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۸۰۲۸
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
رئیس‌جمهور به مناسبت روز خبرنگار به صدا و سیما رفت + فیلم
آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در آستانه ۱۷ مرداد - روز خبرنگار - با حضور در خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی از بخش های مختلف این سازمان خبری بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز آیت الله سید ابراهیم رئیسی، در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار با حضور در تحریریه خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی از بخش‌های مختلف این سازمان خبری بازدید کرد و به عوامل خبری این رسانه خداقوت گفت و برای آنان آرزوی توفیق کرد.

در جریان بازدید رئیس جمهور از معاونت صدای رسانه ملی، صحنه‌هایی از فتح رادیو و تلویزیون توسط مردم در زمان انقلاب و همچنین نقش‌آفرینی رادیو در دوران دفاع مقدس بازسازی شد.

آیت الله رئیسی همچنین با حضور در استودیو شماره یک صدای رسانه ملی ضمن دیدار و گفتگو با تعدادی از گویندگان پیشکسوت، در جریان تولید برنامه‌های رادیویی در این بخش قرار گرفت.
رئیس جمهور در ادامه از دیگر بخش‌های این سازمان بازدید و با مدیران و کارکنان آن به گفتگو خواهد پرداخت.

پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران این رسانه، رییس جمهور را در این بازدید همراهی می‌کردند.

رئیس جمهور در جریان این بازدید در گفتگو با خبرنگاران این رسانه تاکید کرد: هزینه‌کردن در مسیر رسانه حتما سرمایه گذاری است، زیرا پیام انقلاب اسلامی در منطقه و جهان شنیده می شود.

آیت الله رئیسی در این بازدید تخصیص بودجه برای رسانه‌های برون مرزی را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: باوجود دشمنی‌های امپراطوری رسانه‌ای دنیا، باید صدای انقلاب‌اسلامی به گوش مسلمانان و آزادگان عالم برسد.

رییس جمهور نقش صدا و سیما در تبیین ابعاد سفر‌های رسمی به کشور‌های همسایه، مسلمان و همسو مهم برشمرد و تاکید کرد: سفر به آمریکای لاتین، آفریقا و سایر کشور‌های منطقه ظرفیت‌های مهمی ایجاد کرده. رسانه‌ها و صداوسیما می‌توانند در تبیین ابعاد بین‌المللی اقدامات دولت، کمک کند.

آیت‌الله رییسی همچنین تاکید کرد: معیشت مردم اولویت همه ما است؛ در موضوع مهار تورم و رشد تولید، گام‌های خوبی برداشته شده، اما برخی نمی‌خواهند این تلاش‌ها دیده شود.

وی از رسانه ملی خواست تا نظر صاحب‌نظران و حتی کسانی که مخالف وی هستند را منتشر کند و در این زمینه گفت: کار ما در دولت و کار شما در رسانه ملی باز کردن گره‌های ذهنی مردم و به‌ویژه جوانان است.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد، هرگاه رسانه‌ملی برای پوشش مسائل مهم دولت مثل آزادسازی سواحل و صدور مجوز‌ها پای کار آمد، نتایج محسوسی حاصل شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->