اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی ۳هزار داوطلب هلال احمر در دهه پایانی ماه صفر در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۸۲۲۵
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
خدمت‌رسانی ۳هزار داوطلب هلال احمر در دهه پایانی ماه صفر در مشهد
مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: هم‌زمان با دهه آخر ماه صفر‌، ۳‌هزار جوان داوطلب هلال احمر در مشهد خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن ذاکریان در نشست خبری که امروز در مشهد برگزار شد، با اشاره به مأموریت ویژه جمعیت هلال احمر در دهه آخر ماه صفر اظهار کرد: با توجه به حضور پر‌تعداد زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد، برنامه‌ریزی ویژه‌ای از سوی هلال احمر برای خدمت‌رسانی به آن‌ها در نظر گرفته شده است. در این برنامه حداقل ۱۶ استان درگیر برنامه‌های دهه آخر صفر می‌شوند.

ذاکریان افزود: در این ایام ۳هزار جوان داوطلب جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از سراسر کشور در مشهد حضور خواهند داشت و در ۴ محور منتهی به حرم مطهر رضوی در جاده‌های مواصلاتی استان خراسان رضوی فعالیت خود را انجام خواهند داد.

وی گفت: همچنین با توجه به حضور زائرانی از کشورهای افغانستان و پاکستان، جمعیت هلال احمر به‌شکل  کشوری و با محوریت هر استان فعالیت خواهد کرد که خراسان رضوی نیز با محوریت شرق کشور در کنار سیستان و بلوچستان اقدام خواهد کرد.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته‌، در حوزه داخلی و محوریت مرزها، هلال احمر خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان در مرزهای شرقی، در دوغارون مستقر خواهند شد تا زائران افغانستان و پاکستان را میزبانی و همراهی کنیم.

ذاکریان افزود: در‌خصوص پیاده‌روی اربعین نیز جمعیت هلال احمر مأموریت‌هایی را برعهده گرفته است.

وی بیان کرد: در این مأموریت، ۵۷۴ پایگاه، ۱۹ بالگرد عملیاتی، ۱۱ قرارگاه مرزی و ۳۹ مرکز درمانی رسمی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در عراق فعالیت خواهند کرد که خراسان رضوی با ۵۰ پرسنل درمانی در حوالی نجف مستقر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->