مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

شام آخر «ایوان شمس»

  • کد خبر: ۱۷۸۴
  • ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷
شام آخر «ایوان شمس»
آخرین شب جشن «ایوان شمس» در دهه کرامت در مشهد برگزار شد

زوزنی | پس از 8 شب جشن‌های «ایوان شمس» که به‌مناسبت دهه کرامت در بوستان کوهسنگی برگزار می‌شد، به پایان رسید؛ جشن‌هایی که در این روزها جمعیتی چندصدنفری از زائران و مجاوران مشهدی را به خود می‌دید. «ایوان شمس» هر شب در میدان‌ ضلع شرقی بوستان کوهسنگی، آغاز و ساعت10 شب از شبکه نسیم سیما بخش‌هایی از آن پخش می‌شد. با اینکه سوروسات این‌جشن‌جمع شد اما برنامه «شب‌های فیروزه‌ای» با مشارکت شهرداری مشهدمقدس از دیشب شروع شده و تا 27 تیرماه ادامه خواهد داشت و به صورت زنده از شبکه پنج سیما نیز روانه آنتن تلویزیون می‌شود.
در طول این چند شب که «ایوان شمس» با اجرای محمد سلوکی و همراهی علی عامل‌هاشمی پیش می‌رفت، هنرمندان مختلفی در آن حضور پیدا کردند که اغلب آن‌ها رگ‌وریشه‌ای در مشهد داشتند؛ البته حضور هنرمندان محبوب دیگر هم درمیان مردم مشهد چشمگیر بود. علیرضا خمسه، مهران احمدی، هدایت ‌هاشمی، علی مسعودی، لاله اسکندری، امیریل ارجمند، مهدی سلوکی و نیما شعبان‌نژاد ازجمله هنرپیشه‌هایی بودند که درکنار خوانندگانی همچون محمد اصفهانی، محمد معتمدی، فریدون آسرایی، مهدی یغمایی، سینا سرلک و... در این جشن حضور یافتند.
حضور افرادی همچون محمدرضا حیاتی، گوینده خبر، هم از اتفاقات جالب این جشن بود که درمیان مردم حاضر شد و با آن‌ها به گفت‌وگو نشست.
برخی از میهمانان این برنامه هم که می‌توانستند، لهجه مشهدی را دستمایه شوخی‌های خود قرار می‌دادند و برای ارتباط بهتر با مردم مشهد با لهجه مشهدی با آن‌ها حرف می‌زدند.
2 نمایشگاه «عفاف و حجاب» و «انتقال تجربه تولیدات صنایع دستی»، 2 اتفاق دیگری بود که در «ایوان شمس» در مدت این چند شب رخ داد و با استقبال خوب مراجعه‌کنندگان روبه‌رو شد.
حضور جمعی از مسئولان شهری به‌همراه اعضای خانواده‌شان درکنار مردم مشهد در طول شب‌های برگزاری جشن، از دیگر نکات جالب توجه «ایوان شمس» بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->