امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

تجلیل از «لین رمزی» کارگردان اسکاتلندی در جشنواره سارایوو

  • کد خبر: ۱۷۸۵۰۳
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵
تجلیل از «لین رمزی» کارگردان اسکاتلندی در جشنواره سارایوو
لین رمزی برای دریافت جایزه افتخاری در جشنواره سارایوو ۲۰۲۳ انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لین رمزی کارگردان اسکاتلندی قرار است جایزه افتخاری قلب سارایوو را در بیست و نهمین جشنواره فیلم سارایوو که از ۱۱ تا ۱۸ آگوست (۲۰ تا ۲۷ مرداد) برگزار می‌شود، دریافت کند.

این جایزه برای قدردانی از سهم برجسته وی در صنعت سینما به او می‌شود. رمزی این جایزه را ۱۶ آگوست (۲۵ مرداد)، پیش از نمایش فیلم سال ۲۰۱۷ خود با عنوان «تو هیچ‌وقت واقعاً اینجا نبودی» که خواکین فینیکس بازیگر آن است، دریافت خواهد کرد.

«تو هیچ وقت واقعاً اینجا نبودی» اولین بار در جشنواره کن نمایش داده شد و رمزی جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره را برد و فینیکس هم جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت.

این فیلمساز سال ۱۹۹۶ با فیلم کوتاهی که برای فارغ‌التحصیلی‌اش با عنوان «کوچک و مرده» ساخته بود و نیز با سومین فیلم کوتاهش با عنوان «گاسمن» در سال ۱۹۹۸ برنده جایزه داوری جشنواره کن شد و اولین فیلم بلندش با عنوان «موش گیر» تقدیر ویژه بخش نوعی نگاه کن را به دست آورد.

«مورون کالار» ویهم در جشنواره دو هفته کارگردانان کن سال ۲۰۰۲ به نمایش درآمد و «ما باید درباره کوین صحبت کنیم» در جشنواره در سال ۲۰۱۱ در بخش رقابتی نمایش داده شد.

از فعالیت‌های جدیدتر وی می‌توان به مستند کوتاه «بریژیت» درباره عکاس فرانسوی بریژیت لاکومب اشاره کرد که اولین بار در ونیز ۲۰۱۹ دیده شد. وی اکنون در حال ساخت فیلمی با اقتباس از مارگارت آتوود با بازی جولین مور و ساندرا اوه است و «پولاریس» که در آن دوباره با فینیکس همکاری می‌کند و «بمیر عشق من» اقتباسی از رمان آریانا هارویکز، که در آن جنیفر لارنس قرار است بازیگر و تهیه کننده باشد فیلم‌های بعدی وی هستند.

همانطور که پیشتر اعلام شده بود، سارایوو امسال از مارک کازینز کارگردان بریتانیایی-ایرلندی و چارلی کافمن نویسنده و فیلمساز آمریکایی هم با اهدای جوایز قلب سارایوو تجلیل خواهد کرد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->