کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بذرپاش: ۷۰۰۰ اتوبوس و ۲۰۰۰ پرواز در خدمت زائران اربعین است

  • کد خبر: ۱۷۸۵۲۶
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
بذرپاش: ۷۰۰۰ اتوبوس و ۲۰۰۰ پرواز در خدمت زائران اربعین است
در ناوگان اتوبوسرانی داخلی حدود ۷۰۰۰ اتوبوس، در حوزه هوایی حدود ۲۰۰۰ پرواز و در حوزه ریلی حدود ۶۰۰ هزار بلیت رفت و برگشت برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین تدارک دیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی- به‌تازگی با تاکید بر ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات‌رسانی به زائران اربعین، گفت: اعزام مسافران اربعین از دو هفته آینده آغاز می‌شود. با وجود آنکه عملیات انتقال مسافران و زائران مصادف با فصل گرم سال است با این حال هم سطوح کیفیت خدمات و هم کمیت سفر‌های اربعین رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

وی تجهیز مناسب چهار پایانه اصلی مهران، شلمچه، چذابه و خسروی را از ویژگی‌های سفر‌های اربعین امسال عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های خوبی در چهار پایانه مرزی اربعین نسبت به سال گذشته تدارک دیده شده است که بخشی از آن‌ها شامل نوسازی تجهیزات، تعبیه وسایل سرمایشی و آماده‌سازی پارکینگ‌هاست. در پایانه برکت مهران یکی از بزرگترین پارکینگ‌های خودروی عمومی آسفالت انجام شده و از جهت وسعت نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، در ناوگان اتوبوسرانی داخلی حدود ۷۰۰۰ اتوبوس در خدمت اعزام زائران برنامه‌ریزی شده است. در حوزه هوایی حدود ۲۰۰۰ پرواز در فاصله ۲۵ روز تدارک دیده شده که قابلیت افزایش دارد. در حوزه ریلی حدود ۶۰۰ هزار بلیت رفت و برگشت امکان‌سنجی شده است که زائران را به مقصد خرمشهر، اهواز، آبادان منتقل می‌کند. همچنین یک ریل‌باس از خرمشهر به‌صورت رایگان تا مرز شلمچه برای زائران در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->