اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت در یکسال گذشته چقدر شغل ایجاد کرد؟

  • کد خبر: ۱۷۸۶۲۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰
دولت در یکسال گذشته چقدر شغل ایجاد کرد؟
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به گواه گزاره‌ها و آمار‌های رسمی کشور، بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی امروز در جلسه کارگروه اشتغال و اقتصاد در استانداری گیلان با مقایسه وضعیت اشتغال و مسکن در دولت سیزدهم با دهه‌های گذشته اظهار داشت: در ۲ سال گذشته براساس اعلام مرکز رسمی آمار، بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ ایجاد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش جمهوری اسلامی در معادلات سیاسی را منحصر به فرد دانست و افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور، امکان ارتباط با دو سوم جمعیت جهان برای ایران با استفاده از فرصت‌های راه‌های دسترسی زمینی، هوایی و آب‌های آزاد فراهم است، اما تا رسیدن به ظرفیت اسمی در داشته‌هایمان از جمله تامین نیروی انسانی فاصله داریم.

مرتضوی با بیان اینکه در بهار ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته، آمار بیکاری یک درصد کاهش یافته و کمترین نرخ بیکاری در دهه‌های گذشته در سال ۱۴۰۱ رقم خوده است تصریح کرد: به دستور رئیس جمهور هیچ واحد اقتصادی و کارخانه‌ای تحت هیچ شرایطی نباید تعطیل شود.

وی با تاکید بر افزایش سهم تعاون در اشتغال کشور افزود: این سهم در اقتصاد اندک است و استان هم به تبع از کشور سهم کمی در این بخش دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد دریا‌محور خاطرنشان کرد: گیلان در آزادسازی سواحل پیشتاز بوده و بستر بسیار مناسبی برای اقتصاد دریا محور دارد.

بازدید از شرکت دامپروری کشت و صنعت صنایع شیر ایران، بازدید از انبار دخانیات، مراسم کلنگ‌زنی، بازدید از ورزشگاه کارگران صومعه سرا، بازدید از کارخانه چوکا، شرکت در مراسم کلنگ‌زنی توسعه بیمارستان حضرت رسول (ص)، جلسه شورای هماهنگی مدیران و دیدار با نماینده، ولی فقیه در گیلان از برنامه‌های وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به گیلان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->