زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

شمار کشته شدگان حریق ویرانگر هاوایی به ۵۳ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۷۸۶۴۲
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴
شمار کشته شدگان حریق ویرانگر هاوایی  به ۵۳ نفر رسید
درحالی که تصاویر هوایی حاکی از ویرانی گسترده ناشی‌ از آتش‌سوزی‌های جنگلی اخیر در شهر «لاهاینا» در یکی از جزایر هاوایی است، مقام‌ها می‌گویند که آمار کشته‌شدگان در این ناحیه به ۵۳ نفر رسیده و احتمالا بیشتر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتش‌سوزی روزهای اخیر در لاهاینا ابتدا از علفزارهای طبیعی شروع شد اما وضعیت به سرعت به وخامت گرایید و چنان شد که شماری از ساکنان شهر برای فرار از آتش وارد دریا شدند.

لاهاینا، یک شهر توریستی در ساحل غربی جزیره «مائویی» است که حالا خیابان‌های آن تا لبه اقیانوس سوخته است.

رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند که آتش‌سوزی‌های طبیعی در هاوایی در سال‌های اخیر بیشتر و بیشتر شده و حالا یک شهر کوچک را تقریبا با خاک یکسان کرده است.

آمار کشته‌ها تا پیش از این ۳۶ نفر بود اما دولت محلی مائویی در بیانیه‌ای گفت که مرگ ۱۷ نفر دیگر تا پایان روز گذشته (پنجشنبه) تایید شده است. هزاران نفر دیگر هم مجبور به فرار شده‌اند.

جاش گرین، فرماندار هاوایی، پیشتر در اشاره به سونامی سال ۱۹۶۰ که باعث مرگ ۶۱ نفر شد، گفته بود: ما برای سال‌های طولانی شاهد چنین مرگ و میر گسترده‌ای نبوده‌ایم.

او گفته است که آمار تلفات این آتش‌سوزی‌ها احتمالا از ۶۱ نفر بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: تاکنون ۱۷۰۰ ساختمان نابود شده، بیش از ۲۰۰۰ نفر شب را در پناهگاه گذرانده‌اند و ۱۱ هزار نفر در مائویی هنوز برق ندارند.

سازمان هواشناسی ملی آمریکا گفت که توفند دورا در اقیانوس آرام باعث وزش بادهایی به سرعت ۹۷ کیلومتر در ساعت شد که بر آتش دمید.

این بدترین آتش‌سوزی از نظر تعداد کشته‌ها در آمریکا بعد از آتش‌سوزی معروف به کمپ در سال ۲۰۱۸ در شمال کالیفرنیاست که باعث مرگ ۸۵ در شهر پارادایس شد.

مقام‌ها می‌گویند که آتش‌سوزیهای مائویی از جمله آتشی که لاهاینا را ویران کرد اکنون عمدتا مهار شده است و عملیات جستجو و امداد با کمک ۳۰ پرسنل ارتش آمریکا در جریان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->