اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

شمار کشته شدگان حریق ویرانگر هاوایی به ۵۳ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۷۸۶۴۲
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴
شمار کشته شدگان حریق ویرانگر هاوایی  به ۵۳ نفر رسید
درحالی که تصاویر هوایی حاکی از ویرانی گسترده ناشی‌ از آتش‌سوزی‌های جنگلی اخیر در شهر «لاهاینا» در یکی از جزایر هاوایی است، مقام‌ها می‌گویند که آمار کشته‌شدگان در این ناحیه به ۵۳ نفر رسیده و احتمالا بیشتر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتش‌سوزی روزهای اخیر در لاهاینا ابتدا از علفزارهای طبیعی شروع شد اما وضعیت به سرعت به وخامت گرایید و چنان شد که شماری از ساکنان شهر برای فرار از آتش وارد دریا شدند.

لاهاینا، یک شهر توریستی در ساحل غربی جزیره «مائویی» است که حالا خیابان‌های آن تا لبه اقیانوس سوخته است.

رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند که آتش‌سوزی‌های طبیعی در هاوایی در سال‌های اخیر بیشتر و بیشتر شده و حالا یک شهر کوچک را تقریبا با خاک یکسان کرده است.

آمار کشته‌ها تا پیش از این ۳۶ نفر بود اما دولت محلی مائویی در بیانیه‌ای گفت که مرگ ۱۷ نفر دیگر تا پایان روز گذشته (پنجشنبه) تایید شده است. هزاران نفر دیگر هم مجبور به فرار شده‌اند.

جاش گرین، فرماندار هاوایی، پیشتر در اشاره به سونامی سال ۱۹۶۰ که باعث مرگ ۶۱ نفر شد، گفته بود: ما برای سال‌های طولانی شاهد چنین مرگ و میر گسترده‌ای نبوده‌ایم.

او گفته است که آمار تلفات این آتش‌سوزی‌ها احتمالا از ۶۱ نفر بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: تاکنون ۱۷۰۰ ساختمان نابود شده، بیش از ۲۰۰۰ نفر شب را در پناهگاه گذرانده‌اند و ۱۱ هزار نفر در مائویی هنوز برق ندارند.

سازمان هواشناسی ملی آمریکا گفت که توفند دورا در اقیانوس آرام باعث وزش بادهایی به سرعت ۹۷ کیلومتر در ساعت شد که بر آتش دمید.

این بدترین آتش‌سوزی از نظر تعداد کشته‌ها در آمریکا بعد از آتش‌سوزی معروف به کمپ در سال ۲۰۱۸ در شمال کالیفرنیاست که باعث مرگ ۸۵ در شهر پارادایس شد.

مقام‌ها می‌گویند که آتش‌سوزیهای مائویی از جمله آتشی که لاهاینا را ویران کرد اکنون عمدتا مهار شده است و عملیات جستجو و امداد با کمک ۳۰ پرسنل ارتش آمریکا در جریان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->