وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند
سرخط خبرها

انتقاد تند سیاستمدار آمریکا به بایدن | او تسلیمِ ایران شده است

  • کد خبر: ۱۷۸۷۲۳
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۵
انتقاد تند سیاستمدار آمریکا به بایدن | او تسلیمِ ایران شده است
ران دسانتیس سیاستمدار تندرو و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا از حزب جمهوریخواه در پی اعلام آغاز فرایند تبادل زندانیان میان تهران – واشنگتن و آزادی سازی وجوه توقیف شده ایران با عصبانیت از این موضوع گفت: بایدن در برابر ایران تسلیم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ران دسانتیس فرماندار کنونی ایالت فلوریدای آمریکا روز جمعه به وقت محلی مدعی شد: بایدن به شکل شرم آوری در برابر باج گیری و اخاذی ایران تسلیم شده است. پاداش دادن به ایران برای گروگان گرفتن آمریکایی ها، انگیزه گروگانگیری را افزایش می‌دهد.

وی در تدام خشم خود از رئیس جمهور دموکرات آمریکا به دلیل توافق با تهران درباره تبادل زندانیان و آزاد سازی پول‌های توقیف شده ایران در کره جنوبی ادعا کرد: پرداخت ۶ میلیارد دلار باج به ایران در ساخت سلاح هسته ای، حمایت از تروریسم، سرکوب مردم ایران و حمایت از روسیه کمک خواهد کرد.

وی همچنین مدعی شد: مماشات و ضعف بایدن، ایران را برای حمله به ما و متحدانمان جسور می‌کند و نزدیک‌تر شدن ایران به سلاح‌های هسته‌ای را تسهیل می‌کند.

این سیاستمدار تندروی جمهوریخواه ادامه داد: بایدن باید از پیگیری وسواس گونه معاملات فاجعه باری که امنیت ما را به خطر می‌اندازد، دست بردارد. زمان آن فرا رسیده است که با حداکثر فشار در مقابل ایران بایستیم و نفوذ بد ایران را کاهش دهیم.

فرایند آغاز آزادسازی دارایی‌های توقیف شده ایران و تبادل زندانیان میان تهران - واشنگتن پس از دو سال گفتگو‌های غیرمستقیم طرفین، در بحبوحه احساس خطر دولت جو بایدن از منافع خود در غرب آسیا به دلیل توقیف چند کشتی متخلف و اردوکشی نظامی با ژست امنیت سازی در تنگه هرمز، روز پنجشنبه ۱۹ مردادماه (۱۰ آگوست) اعلام شد.

آغاز فرایند تبادل زندانیان میان تهران - واشنگتن و آزاد سازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران که برای چند سال به‌طور غیرقانونی در کره جنوبی توسط آمریکا توقیف شده بود، موجب خشم تندرو‌ها در ایالات متحده آمریکا شده است.

تام کاتن سناتور جمهوریخواه تندرو ایالت آرکانزاس عصر پنجشنبه به وقت محلی ۱۹ مرداد ماه در بیانیه‌ای از آزادی زندانیان دو تابعیتی استقبال کرد، اما بشدت به جو بایدن به دلیل توافق با تهران بر سر این موضوع تاخت.

تام کاتن در خصوص مبادله زندانیان ایران و آمریکا و پول پرداختی به ایران در ازای آزادی آمریکایی‌ها مدعی شد: «ما همیشه از آزادی گروگان‌های آمریکایی استقبال می‌کنیم. اگر آن‌ها واقعا پس از پرداخت ۶ میلیارد دلار باج از سوی جو بایدن به ایران آزاد شوند، این مماشات فقط باعث می‌شود که مقامات ایران گروگان‌های بیشتری بگیرند، از این دستاورد‌های غیرقانونی برای حمله به نیرو‌های ما استفاده کنند، از تروریسم حمایت مالی کنند و روسیه را مسلح کنند. این چرخه تنها زمانی متوقف خواهد شد که جو بایدن از رقصیدن با ساز ایران دست بردارد و پاسخ قاطعانه به تجاوزات آن‌ها را آغاز کند.»

«مایک پنس» معاون رئیس‌جمهوری پیشین ایالات‌متحده این اقدام دولت جو بایدن را به شدت محکوم و آن را بزرگترین باج دهی تاریخ آمریکا توصیف کرد.

پنس در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توییتر سابق) مدعی شد: «ایران اکنون از این پول برای تولید پهپاد برای روسیه و تامین مالی تروریسم علیه ما و اسرائیل استفاده خواهد کرد. حالا چین و روسیه هم که آمریکایی‌ها را به گروگان می‌گیرند، دریافته اند که قیمت به تازگی افزایش یافته است. هر ملت سرکشی که در دوران دولت من آمریکایی‌های بی‌گناه را به گروگان بگیرد، با قدرت آمریکا مواجه خواهد شد. به آن‌ها هشدار داده می‌شود که ما باج نمی‌دهیم».

پنس از جمله مخالفان مذاکر با ایران بوده و همواره دولت بایدن را تحت فشار قرار داده که توافق هسته‌ای ایران را تمدید نکند.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه تندروی دولت دونالد ترامپ نیز در واکنش به توافق تبادل زندانیان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) با ابراز عصبانیت و خشم خود و توهین به مقامات جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: آزاد کردن ۶ میلیارد دلار برای تهران آنهم فقط برای اینکه گروگان‌های آمریکایی بتوانند به نوع دیگری از زندان بروند، معامله وحشتناکی است. ایران نباید از گروگان گرفتن آمریکایی‌ها سود ببرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->