عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی | دستگیری ٢٩٩٠ نفر از مخلان امنیت اقتصادی در ۴ ماه

  • کد خبر: ۱۷۸۷۶۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲
راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی | دستگیری ٢٩٩٠ نفر از مخلان امنیت اقتصادی در ۴ ماه
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از بررسی ١٧۵۵ پرونده کلان جرائم اقتصادی و دستگیری ٢٩٩٠ نفر از مخلان امنیت اقتصادی طی چهار ماه در سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی در نشست خبری که امروز در مقر پلیس امنیت اقتصادی فراجا برگزار شد، گفت: در شرایط یک جنگ ترکیبی هستیم و در این میان اقتصاد نقش ویژه‌ای را دارد، پلیس امنیت اقتصادی نیز در این شرایط با کمک خبرنگاران و اصحاب رسانه در حال مبارزه در این جنگ است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از خبرنگاران خواست که در صورت اطلاع از موارد فساد‌های مالی و تخلفات اقتصادی، این موارد را برای پیگیری به شکل خصوصی به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند تا با آن برخورد شود.

وی پلیس امنیت اقتصادی را پلیسی نوپا برشمرد و گفت: این پلیس حدود چهار سال پیش ایجاد شد و اصلی‌ترین ماموریت آن برقراری امنیت برای کسانی است که در عرصه تجارت و اقتصاد مشغول فعالیت هستند.

رحیمی با بیان اینکه پلیس در مرحله ترانزیت هم ورود و نقش دارد گفت: ما بر چرخه انبار کردن و چرخه توزیع و مصرف نیز نظارت داریم و با تخلفات برخورد می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با هر فرد و افرادی که بخواهند هرگونه اخلال در فرآیند اقتصادی کشور اخلال ایجاد کنند، برخورد خواهیم کرد اضافه کرد: برای مبارزه با قاچاق کالا یک پلیس تخصصی داریم و با موارد آن برخورد قاطع خواهیم داشت.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه امسال سال سختی برای قاچاقچیان کالا است، گفت: به شدت تلاش می‌کنیم که با مافیای سازمان یافته قاچاق کالا برخوردی قاطع داشته باشیم. در مدت چهار ماهه امسال ١۵٨ فقره پرونده با ارزش بیش از ١٠ میلیارد تومان کشف شده که ارزش آن‌ها ۹۰۰۰ میلیارد تومان است.

وی ارزش کلی پرونده‌های قاچاق کشف شده در چهار ماه اول سال را ١١ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این ارزش در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵٨ درصد افزایش داشته است.

کشف ١٠٣ میلیون لیتر سوخت قاچاق

رحیمی با بیان اینکه در چهارماهه امسال بالغ بر ١۵٨ مرحله عملیات برای برخورد با خودرو‌های شوتی داشتیم، گفت: بالغ بر هفت هزار خودروی تیزرو را در این خصوص شناسایی و توقیف کردیم که در مقایسه با پارسال ٢۴ درصد افزایش داشت.

وی برخورد با قاچاق سوخت را یکی دیگر از اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی برشمرد و گفت: روزانه میلیون‌ها لیتر سوخت از کشور ما خارج می‌شود که ما در همین راستا عملیات‌هایی را در سراسر کشور و به خصوص در شرق و جنوب کشور اجرا کردیم که در نتیجه آن بالغ بر ١٠٣ میلیون لیتر سوخت کشف شد که در مقایسه با سال قبل ١٣٠ درصد رشد داشته است.

رحیمی به حوزه کشف طلای قاچاق اشاره کرد و گفت: در بحث قاچاق طلا نیز ١٧٠ درصد افزایش کشفیات داشتیم. در حوزه قاچاق دارو بالغ بر ٣۵ درصد افزایش کشفیات را داشتیم و در مورد لوازم آرایشی و بهداشتی هم ۵٩٧ درصد افزایش داشتیم.

وی از کشف ٢٢٨ دستگاه خودروی لوکس شامل بنز و پورشه و بی‌ام‌و و ... خبر داد و گفت: در همین چهارماه ۵۴ درصد افزایش برخورد با قاچاق خودرو‌های لوکس را داشتیم.

به گفته رحیمی در حوزه برخورد با قاچاق لوازم یدکی نیز ٩٢ درصد افزایش بوده است.

دستگیری ٢٩٩٠ نفر از مخلان امنیت اقتصادی

وی به وظایف پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: این بخش از پلیس امنیت اقتصادی دامنه وظایف گسترده‌ای دارد که در مجموع ٢١ هزار میلیارد تومان از انواع جرائم اقتصادی را مورد رسیدگی قرار داده است. در این بخش به ١٧۵۵ پرونده کلان رسیدگی شده و ٢٩٩٠ نفر از مخلان امنیت اقتصادی دستگیر شدند. در مجموع این موارد شاهد افزایش ٣٢ درصدی در مقایسه با چهار ماهه پارسال بودیم.

راه‌اندازی پلیس امنیت اقتصادی سایبری

رحیمی از راه‌اندازی پلیس امنیت اقتصادی در حوزه سایبری و دیجیتال خبر داد و گفت: این پلیس با فعالیت‌های‌های مخرب امنیت اقتصادی کشور در فضای دیجیتال و مجازی و همچنین مواردی نظیر پولشویی و ... برخورد می‌کند.

وی درباره عملکرد پلیس گمرک نیز گفت: تمرکز ما در این حوزه پرونده‌های مهم است. در چهارماهه امسال ٣٨٧ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته که ٧٢ مورد آن بالای ١٠ میلیارد تومان ارزش دارد.

رحیمی از راه‌اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در تلاشیم تا این ستاد در هفته فراجا به بهره‌برداری برسد و مردم بتوانند موارد قاچاق، پولشویی، اختلاس، احتکار و هرگونه جرائم اقتصادی را گزارش کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->