عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله|حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بدمینتون‌بازان مشهدی صاحب مدال برنز شدند

  • کد خبر: ۱۷۸۸۴۵
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۵
بدمینتون‌بازان مشهدی صاحب مدال برنز شدند
رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی گفت: بازی‌های رنکینگ سطح۲ مردان ایران به میزبانی زنجان به پایان رسید و مدال برنز بازی های دونفره به تیم مشهد تعلق یافت.

سید حسین رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به اعزام بازیکنان مشهدی به رقابت‌های زنجان گفت: رقابت‌های رنکینگ سطح۲ مردان ایران به میزبانی زنجان برگزار شد و بازیکنان ما متأسفانه در مراحل ابتدایی جدول‌ها بازی را به حریفان واگذار کردند.

رضوی ادامه داد: اما در بازی‌های دونفره، هدف‌گذاری بهتری داشتیم و تیم دو نفره محمدجواد غریب و محمد زرچی توانستند بر سکوی سوم رقابت‌های امسال قرار بگیرند.

وی با اشاره به نقش غریب در این عنوان گفت: آقای غریب از جوانان فعال و با سابقه هیئت بدمینتون است و سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورمان را نیز دارد. همچنین در تیم بدمینتون «توس مسیر» به‌عنوان کاپیتان تلاش بسیار زیادی می‌کند و رقابت‌های زنجان را می‌توان بازگشت او به میادین عنوان کرد.

رضوی همچنین خاطرنشان کرد: زرچی نیز که در آستانه اعزام به بازی‌های دانشجویان جهان در روسیه قرار دارد، به‌عنوان بازیکن دوبل وی بسیار خوب ظاهر شد و خوشبختانه از ظرفیت‌های فنی خود به خوبی بهره برد.

رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی در پایان عنوان کرد: تیم دو نفره مشهد با عبور از بازیکنان مطرح کشور در مرحله نیمه نهایی مغلوب نمایندگان سیستان و بلوچستان شدند و رتبه سوم را کسب کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->