فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

فروش مجدد بلیت‌های چارتری در سایت‌ها با وجود ممنوعیت فروش

  • کد خبر: ۱۷۸۹۰۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
فروش مجدد بلیت‌های چارتری در سایت‌ها با وجود ممنوعیت فروش
وزیر راه و شهرسازی خبر ممنوعیت فروش بلیت‌های چارتری را رسمی اعلام کرد، اما براساس شواهد موجود فروش بلیت‌های چارتری در سایت‌ها در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، مقرر شده است عرضه پرواز‌های چارتری در کشور تا پایان شهریورماه متوقف شود، در حالی که ضرورت دارد، ابتدا قوانین محکم با ضمانت اجرایی برای عدم فروش بلیت‌های چارتر طرح و اجرا شود تا درصورت مشاهده عدم اجرای این قانون برخورد جدی با بساط جیب‌بری مسافران سوداگران شود.

محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی  اعلام کرد فروش بلیت‌های چارتری تا پایان شهریور برای آرامش بازار ممنوع شد و قوانین لازم برای ممنوعیت کامل آن در دستور کار است.

پس‌از اعلام خبر رئیس سازمان هواپیمایی در خصوص ممنوعیت فروش بلیت‌های چارتری؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی نیز در حیاط دولت این موضوع را تأیید و در ۴ مرداد دستور داد که مجوز پرواز‌های چارتری در هر صورت تا اطلاع ثانوی لغو شود، البته به جز پرواز به میادین نفتی که جزئیات آن با سازمان‌های متقاضی مشخص می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: عدول از نرخ مصوب بلیت هواپیما تخلف است و سازمان تعزیزات حکومتی به گران‌فروشی ورود خواهد کرد و در تعداد بلیت و پرواز‌ها نه‌ تنها کاهش نداشتیم بلکه با رشد ۵ درصدی هم مواجه بودیم.

وزیر جوان کابینه دولت سیزدهم گفت: یکی از مشکلاتی که در بخش فروش بلیت هواپیما ایجاد شده صدور مجوز‌های بلاوجه چارتری است که برای این موارد دستور دادم سازمان هواپیمایی بساط سوداگری را از بازار فروش بلیت هواپیما جمع کند تا بازار آرامش بگیرد.

برهمین اساس جعفر یازرلو سخن‌گوی سازمان هواپیمایی کشور هم اعلام کرده بود که از ۱۰ مردادماه فروش بلیت هواپیما به صورت چارتری کاملاً ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.

اما برخلاف وعده‌های مسئولان مربوطه که فروش بلیت چارتری را ممنوع اعلام کردند امروز شاهد فروش بلیت‌های چارتری در برخی سایت‌‎ها هستیم.

فروش مجدد بلیت‌های چارتری در سایت‌ها

فروش بلیت چارتر عرضه هتل، سرویس رفت و آمد و پکیج گردشگری است، در حالی که در کشور ما فقط بلیت به عنوان چارتر عرضه و در واقعیت گران‌فروشی و تخلف محسوب خواهد شد.

در واقع بهتر بود تا سازمان هواپیمایی کشوری به جای محدودیت زمانی برای فروش بلیت‌های چارتری برنامه بزرگ‌تری برای این موضوع انجام می‌دادند تا بساط سوداگران درفروش بلیت‌های چارتری جمع شود و پر و بال باند مافیایی این حوزه برای همیشه بریده می‌شد.

فروش بلیت چارتری در تمام دنیا بر اساس منفعت مسافر برنامه ریزی می‌‎شود، اما فروش بلیت چارتری در کشورمان بدون برنامه ریزی و شیوه خاصی صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->