زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزییات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خردادماه) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل
سرخط خبرها

دربرابر افراط گرایی متحد شویم

  • کد خبر: ۱۷۹
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
دربرابر افراط گرایی متحد شویم
رئیس‌جمهور راهبرد کشورمان را در مواجهه با مسائل منطقه‌ای تشریح کرد

«ما در عراق و سوریه برای صلح جنگیده‌ایم. در افغانستان برای نبرد با افراط‌گرایی در تعامل با سازمان ملل متحد نقش سازنده‌ای ایفا کرده‌ایم و در یمن برای برقراری صلح از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌ایم. ما همواره در‌های گفتگو‌ها و همکاری‌های منطقه‌ای و دوجانبه را با همه همسایگان خود بازگذاشته ایم و حتی برای حل مسئله فلسطین هم رویکرد دموکراتیک با مراجعه به آرای عمومی را ارائه کرده‌ایم. ما نمی‌خواهیم هیچ ملتی را به دریا بریزیم و غرق کنیم.» این جملات، بخشی از اظهارات رئیس‌جمهور کشورمان در نشست شورای سران کشور‌های سازمان همکاری شانگ‌های بود که دیروز در بیشکک، پایتخت قرقیزستان، برگزار شد. حجت‌الاسلام حسن روحانی ادامه داد: امروزه همه ما از شرق تا غرب در‌برابر خطر افراط‌گرایی باید متحد باشیم؛ چرا‌که افراط‌گرایی، توسعه، صلح و امنیت جهان را تهدید می‌کند. مهم نیست مسلمان، مسیحی، یهودی، بودایی یا به هر دین و آیین دیگری باشیم؛ مهم این است که در‌برابر افراط‌گرایی از هر رنگ و نژاد و مذهب متحد باشیم. ما به این دلیل با داعش در عراق و سوریه جنگیدیم که تفکر آنان را تفسیری افراطی و ضدانسانی از دین علیه انسانیت می‌دانستیم و در دفاع از شهروندان غیر‌مسلمانِ این کشور‌ها نیز تردید نکردیم. ما از این نظر با صهیونیسم مخالفیم که آن را یک ایدئولوژی انحرافی در دین یهود می‌دانیم که با ارزش‌های انسانی در ستیز است.
رئیس‌جمهور به موضوع برجام هم اشاره کرد و گفت: برجام، دستاورد مهم دیپلماسی چندجانبه است که اثبات کرد چنانچه اراده سیاسی لازم وجود داشته باشد، می‌توان برای حل هر مشکلی به‌جای تحریم و جنگ از‌طریق گفتگو و مصالحه بهتر به نتیجه رسید. جمهوری اسلامی ایران به تصریح ۱۵‌گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تمام تعهدات خویش عمل کرده، اما متأسفانه آمریکا به‌طور‌یک‌جانبه از برجام خارج شده و دیگر طرف‌ها و کشور‌ها را نیز تهدید می‌کند تا قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار روابط عادی تجاری با ایران است، نقض کنند. جمهوری اسلامی ایران در چارچوب ظرفیت‌های برجام از اعضای باقی‌مانده در توافق می‌خواهد هر‌چه سریع‌تر به تعهدات خود در بهره‌مندی جمهوری اسلامی ایران از منافع اقتصادی برجام عمل کنند.
روحانی همچنین روز گذشته و در دیدار با رئیس‌جمهور چین در حاشیه نوزدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، با بیان اینکه فشار‌هایی که دولت آمریکا به ایران و چین و سایر کشور‌ها وارد می‌کند، با هدف تسلط بر کل آسیا و جهان است، ایستادگی ایران و چین دربرابر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا را به نفع دو کشور، آسیا و جهان دانست و افزود: ملت ایران نشان داده است که در‌برابر فشار‌های خارجی نه‌تن‌ها متزلزل نمی‌شود، بلکه متحد‌تر و مقاوم‌تر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->