۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

آل کثیر و آپشن‌های دردسرساز قراردادش

  • کد خبر: ۱۷۹۱۷۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
آل کثیر و آپشن‌های دردسرساز قراردادش
ستاره جدید سپاهان به‌خاطر آپشن‌های موجود در قراردادش، هنوز موفق به ثبت آن در فدراسیون فوتبال نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی آل کثیر که با حواشی فراوان ازجمع پرسپولیسی‌ها جدا شد و برای ادامه فوتبال راهی دیار زاینده‌رود شد، به‌خاطر آپشن‌های موجود در قراردادش نمی‌تواند آن را در فدراسیون فوتبال ثبت کند.


ستاره خط حمله سپاهان به‌خاطر این مشکل و صادرنشدن کارت بازی‌اش نتوانست طلایی‌پوشان را در هفته اول لیگ برتر فوتبال ایران همراهی کند و شنیده می‌شود اگر تا دو هفته آینده (۸شهریور ماه پایان مهلت نقل و انتقالات) این مشکلش را حل نکند، احتمالا نیم فصل را بیرون از گود خواهد بود مگر اینکه مقداری از آپشن‌های موجود در قراردادش را تعلیق کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->