از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال ازدست‌رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

۲۶۹ شهر ایران دارای تنش‌آبی هستند

  • کد خبر: ۱۷۹۳۶۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹
۲۶۹ شهر ایران دارای تنش‌آبی هستند
سخنگوی صنعت آب‌وفاضلاب، سرانه مصرف آب در کشور را ۲۳۰ لیتر برای هر نفر در شبانه‌روز اعلام و تصریح کرد: از این میزان ۱۹۰ لیتر مربوط به مصرف خانگی و ۴۰ لیتر برای مصارف غیرخانگی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم امینی ظهر امروز (۲۴ مردادماه) در سفر یک‌روزه به استان زنجان، اظهار کرد: در سال‌جاری امسال برای عبور از تابستان، ۱۸ پروژه اضطراری آبرسانی با اعتباری بالغ بر ۲۸۹ میلیارد تومان در استان زنجان تعریف شده است.

وی یادآور شد: در همین راستا طی سال‌جاری ۲۲ حلقه چاه در نقاط مختلف زنجان حفر و تجهیز و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور افزود: با رصد و پایش به موقع منابع تامین، از سال گذشته برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم برای عبور از تابستان گرم امسال صورت گرفته بود که در اغلب شهر‌های کشور قطعی آب نداشتیم.

این مقام مسئول عنوان کرد: ۲۶۹ شهر دارای تنش‌آبی در سطح کشور شناسایی شده که با اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و اضطراری در این شهر‌ها از اختلال در ارائه خدمات آبرسانی پیشگیری شد.

امینی سرانه مصرف آب در کشور را ۲۳۰ لیتر برای هر نفر در شبانه‌روز اعلام و تصریح کرد: از این میزان ۱۹۰ لیتر مربوط به مصرف خانگی و ۴۰ لیتر برای مصارف غیرخانگی بوده است.  

وی در ادامه توصیه کرد: هموطنان با اصلاح سبک زندگی و روش‌های مصرف به سادگی می‌توانند سرانه مصرف را به ۱۵۰ لیتر کاهش دهند.

معاون راهبری شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۴۶درصد مشترکان کشور بالاتر از الگوی استاندارد مصرف می‌کنند، یادآور شد: مشترکان با رعایت الگوی مصرف در تمام فصول سال، حافظ منابع آبی کشور برای آیندگان خواهند بود.

این مسئول به بسته‌های تشویقی در حوزه برق اشاره کرد و افزود: در حوزه آب نیز برای مشترکان کم‌مصرف تعرفه‌ها با تخفیف و برای مشترکان با مصرف ۵ مترمکعب قبض رایگان می‌شود.

امینی خاطر نشان کرد: در عین حال قبض آب برای مشترکان پرمصرف با تعرفه‌های افزایشی صادر شده و آب بهای زیاد شامل حالشان می‌شود.

گفتنی است، معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی در سفر یک‌روزه به استان زنجان از پروژه‌های آبرسانی به مساکن ملی، مرکز ارتباط با مشتریان، مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی در حال احداث شهر زنجان، سد تهم، تصفیه‌خانه فاضلاب روستای تهم، تصفیه‌خانه‌های آب‌وفاضلاب شهر زنجان، سد کینه‌ورس و همچنین تصفیه‌خانه آب شهرستان‌های ابهر و خرمدره بازدید کرد و در مراسم آغاز رزمایش دفاع از مقر که به صورت سراسری توسط شرکت‌های آب‌وفاضلاب برگزار شد، حضور یافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->