تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هزینه صدور پاسپورت برای مهاجران افغانستانی کاهش یافت

  • کد خبر: ۱۷۹۵۶۳
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۲
هزینه صدور پاسپورت برای مهاجران افغانستانی کاهش یافت
معاون سخنگوی وزارت خارجه حکومت سرپرست طالبان از کاهش هرینه‌های کنسولی برای مهاجرین افغانستانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حفیظ ضیا احمد، معاون سخنگوی وزارت خارجه حکومت سرپرست طالبان در حساب کاربری خود در پیام رسان ایکس نوشت: با در نظرداشت مشکلات اقتصادی افغان‌های مقیم در خارج، در پی پیشنهاد وزارت‌های خارجه، وزارت کشور و دارایی و حکم نخست وزیر حکومت طالبان هزینه جلد پاسپورت ۵ ساله و ۱۰ ساله به ترتیب ۱۲۰ و ۲۲۰ دلار ‏و هزینهٔ استیکر تمدید به ۲۰ دلار کاهش یافته است.

این درحالی است که با افزایش قیمت دلار مهاجران افغانستانی ساکن در ایران با مشکلات زیادی برای دریافت یا تمدید پاسپورت‌های خود مواجه بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->