یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت خودرو در بازار امروز | افزایش قیمت خودرو‌های محبوب ملی (۲۶ مردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۹۵۹۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
قیمت خودرو در بازار امروز | افزایش قیمت خودرو‌های محبوب ملی (۲۶ مردادماه ۱۴۰۲)
قیمت خودرو‌های پرفروش امروز ۲۶ مردادماه، نسبت به روز گذشته صعودی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در میان محصولات ایران خودرو قیمت دنا و تارا رکورد افزایش قیمت را زد و قیمت شاهین هم بالا رفت. این خودروی پرفروش سایپا طی ۳ روز ۳۰ میلیون تومان گران شده است.

قیمت روز محصولات ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۶۵ میلیون رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۸۰ میلیون تومان است که نسبت به دیروز تغییر نکرده است، اما طی سه روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۲۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۲۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته تغییر نکرده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۶۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۵۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است، اما طی سه روز ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۵۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته ثابت مانده است. این خودرو تقریبا طی دو ماه ونیم گذشته ۱۵۵ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو ۷۸۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است، اما طی دو روز ۱۵ میلیون گران شده است. این مدل طی یک ماه و نیم گذشته ۱۲۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک ۱۴۰۱، ۷۷۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۷۹۵ تومان قیمت خورده است که ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت تارا دنده ای۱۴۰۲ هم به ۶۸۵میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. اما طی دوماه و نیم گذشته ۱۲۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است که به معنای افزایش ۱۰ میلیونی نسبت به روز گذشته و ۲۵ میلیونی طی ۳ روز گذشته است. این خودرو نسبت به خرداد ۱۵۰ میلیون تومان ریزش داشته است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۷۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است، اما طی دو ماه گذشته ۲۳۵میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۱۵ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۳۰ میلیون تومان که تغییر نکرده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۷۰ میلیونی شده است که ثابت مانده است.

قیمت سمند EF ۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۶۵میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۳۰ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش یافته است و طی ۴ روز گذشته ۳۵ میلیون ارزان شده است. قیمت سمند سورن پلاس ۱۴۰۲ نیز ۵۷۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۵ میلیون افزایش یافته است.

قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۱۰ میلیون اعلام شده است که طی روز گذشته ۱۰ میلیون کاهش یافته است.

قیمت پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۲۵ میلیون تومان شده است و نسبت به سه روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۰۰ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۶۸۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است. این مدل گرانترین پژو پارس است.

قیمت پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ نیز ۵۲۰ میلیون تومان است. قیمت این خودرو طی روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت روز محصولات سایپا

قیمت پراید وانت مدل ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ به ۲۶۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۲۵ میلیون تومان است و نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم بدون تغییر حوالی ۲۵۵ میلیون تومان به روزرسانی شد.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ امروز ثابت ماند و حوالی ۳۲۰میلیون تومان اعلام شد.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰ نیز بدون تغییر حوالی ۳۲۵ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت ساینا S دنده ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۵ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.

قیمت ساینا EX دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۳۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۰ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

قیمت کوییک دنده‌ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۰ میلیون است که طی ۵ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۱۵ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به سه روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۷۵ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ و طی ۳ روز گذشته ۳۰ میلیون گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۵۰ میلیون تومان فروخته می‌شود که به معنای افزایش ۲۰ میلیونی طی سه روز گذشته است.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->