ریجستری گوشی‌های آیفون که قبل از ۱۷ آبان وارد شده‌اند، فعال شد احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت امور خارجه ایران (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) سهم بخش خانگی در مصرف گاز زمستانه به ۸۰درصد رسید عرضه میوه و خرمای عیدانه و تنظیم بازار از امروز (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد + آدرس جایگاه‌ها آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ در خراسان رضوی (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تأکید استاندار خراسان رضوی بر ارزیابی منصفانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی توزیع ۹۰ تن برنج پاکستانی درجه‌یک در فروشگاه‌های «شهرما» در مشهد گزارشی از بازار لباس شب عید در مشهد | فصل سرد بازار پوشاک قیمت طلای جهانی در بازار امروز (پنجشنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | طلای جهانی تغییر مسیر داد اژه‌ای: در مبارزه با فساد حراست‌ها کجای کار هستند؟ | صرف مجازات و تعزیر مجرمین و مفسدین، برای تحقق و بسط عدالت کفایت نمی‌کند + فیلم  واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان دهک‌های چهارم تا هفتم از امروز (پنجشنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) تعداد لوکوموتیو‌های آماده به کار کشور ۱۳ درصد افزایش یافت | برنامه ریزی مسیر ریلی مشهد تا کرمانشاه برای اربعین ۱۴۰۴ نرخ امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | پیاز کیلویی چند؟ ممکن شدن انتقال اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی | خواربار در رتبه اول خرید مردم تولید ماهانه نفت ایران افزایش یافت (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) حباب نیم سکه از بهمن‌ماه دو برابر شد | نیم سکه چقدر رشد کرد؟ (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | بازار پوشاک شب عید کم رونق است میزان افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ تعیین شد بروکراسی، مانع توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ملوان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر + لینک و قیمت بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | سامسونگ A۵۵ چقدر شده است؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | چانگان در محدوده ۲ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی: ۱۰۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی استان تا زمان پیک بار سال ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: ۶۰ تا ۷۰ درصد ساختمان‌های روستایی مقاوم هستند مسکن در بن‌بست رکود (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مثبت کم‌حجم شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قطع جریان گاز حدود ۱۲۰۰ مشترک متخلف در خراسان رضوی
سرخط خبرها

وزیر نفت: ایران از ماه پیش صادرات گازوئیل را آغاز کرده است

  • کد خبر: ۱۷۹۶۶۶
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
وزیر نفت: ایران از ماه پیش صادرات گازوئیل را آغاز کرده است
وزیر نفت با اعلام افزایش ۱۷ میلیارد لیتری مصرف بنزین تا از ابتدای سال جاری تا کنون، گفت: با وجود افزایش مصرف سوخت در کشور و رکورد شکنی ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌ها، از ماه گذشته (تیرماه ۱۴۰۲) صادرات گازوئیل نیز آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز جواد اوجی امروز -پنجشنبه ۲۶ مرداد- در جریان بازدید معاون اول رئیس‌جمهوری از مرکز دیسپچینگ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و ارتباط با مناطق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در سراسر کشور برای بررسی وضع تأمین و توزیع بنزین اظهار داشت: امسال تاکنون ۱۷ میلیارد لیتر بنزین بیشتری نسبت به پارسال در کشور توزیع شده است. پارسال میانگین مصرف بنزین در کشور ۱۰۳ میلیون لیتر در روز بود، اما با افزایش تردد در کشور به میانگین روزانه ۱۱۹ تا ۱۲۰ میلیون لیتر رسیده اییم.

وی با بیان اینکه مصرف بنزین در کشور ۱۳ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: کل جایگاه‌های عرضه بنزین کشور فعال هستند.

وزیر نفت تأکید کرد: برای کاهش ترافیک در جایگاه‌های عرضه سوخت، محدودیت کارت‌های هوشمند سوخت را کاهش دادیم.

اوجی گفت: با بررسی از طریق ارتباط با مناطق مختلف شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی شاهد اوضاع مطلوب توزیع و تأمین سوخت بودده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه برای نخستین بار در کشور ۵ میلیارد لیتر سوخت مایع در نیروگاه‌ها ذخیره شده است، افزود: این ذخیره‌سازی شامل ۳ میلیارد لیتر گازوئیل و ۲ میلیارد لیتر نفت کوره می‌شود.

وزیر نفت با بیان اینکه ذخیره‌سازی سوخت در کشور مطلوب بوده و از ماه گذشته (تیرماه) صادرات گازوئیل آغاز شده است، تصریح کرد: ساخت خط لوله پارس (خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی مهرآران - فسا - شیراز) در شورای اقتصاد مصوب شده است و ساخت آن آغاز خواهد شد.

اوجی با بیان اینکه بحث افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت و مجلس نیست، گفت: امسال تاکنون نسبت به پارسال ۶ تا ۷ درصد افزایش حجم تردد داشته‌ایم و مصرف روزانه به‌طور میانگین ۱۷ تا ۲۰ میلیون لیتر بیشتر از دوره مشابه پارسال بوده است.

وی با اشاره به اینکه در قانون بودجه امسال استفاده از کارت سوخت شخصی تا پایان شهریورماه باید اجرایی شود، افزود: با این حال همه جایگاه‌های عرضه سوخت به اندازه کافی کارت سوخت در اختیار دارند.

آماده‌باش ۱۰۰ درصدی برای تأمین و توزیع پایدار سوخت

وزیر نفت ادامه داد: آماده‌باش ۱۰۰ درصدی در تأمین سوخت، فرآورده‌های نفتی مورد نیاز، سوخت مایع نیروگاه‌ها و تدابیر لازم برای سوخت‌رسانی اربعین وجود دارد.

اوجی تأکید کرد: دغدغه‌ای در تامین سوخت نیست و هدف از انتشار شایعه‌های مربوط به بنزین به چالش انداختن مردم است.

وی با اشاره به اینکه طبق گزارش امروز استان‌ها مشخص شد روال تأمین و توزیع سوخت در کشور عادی است، گفت: تعدادی جایگاه عرضه سوخت در تهران داشتیم که با ترافیک بیشتری همراه بود و برای حل این مشکل با دستور معاون اول رئیس‌جمهوری، محدودیت سوختگیری با کارت سوخت جایگاه را متناسب با شرایط کاهش می‌دهیم تا مشکل حل شود.

وزیر نفت افزود: شمار جایگاه‌های پر ترافیک حدود ۱۵ باب بوده که در مقایسه با مجموع چهار هزار و ۴۰۰ جایگاه در سراسر کشور عددی بسیار ناچیز است.

اوجی با اشاده به اینکه افزون بر تأمین بنزین و گازوئیل کشوی، تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها، هواپیما و صنایع را نیز به‌عهده داریم، ادامه داد: این در حالی است که عمده تولید فرآورده در جنوب کشور متمرکز است و باید این فرآورده‌ها با خط لوله یا نفتکش‌های جاده‌پیما به مصرف‌کنندگان برسد.

روال عادی سوختگیری در سراسر ایران

وی با تأکید بر اینکه امروز با شمار زیادی از مناطق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ارتباط داشتیم، گفت: روال سوختگیری در کشور عادی است.

وزیر نفت با بیان اینکه حجم ذخایر امسال بنزین کشور بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بیشتر از پارسال بوده است، افزود: امسال تاکنون میانگین مصرف بنزین ۲۰ میلیون لیتر نسبت به پارسال افزایش یافته است.

اوجی با اشاره به اینکه بیشتر جایگاه‌های عرضه سوخت کشور فعال هستند، ادامه داد: در هشت استان تعمیرات سامانه داشته‌ایم و در دیگر استان‌ها نیز گروه‌های تعمیراتی اعزام شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت ایجاد شده برای استفاده از کارت سوخت شخصی مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، وزارت نفت مکلف شده است شمار استفاده از کارت سوخت شخصی را افزایش دهد و کارت‌های سوخت جایگاه‌داران تنها در موارد اضطراری استفاده شود.

اوجی با بیان اینکه ۱۵ تا ۱۷ جایگاه سوخت پر ترافیک است، افزود: محدودیت‌ها برای استفاده از کارت سوخت شخصی در این جایگاه‌ها را تا عادی شدن روال کاهش می‌دهیم.

وزیر نفت همچنین با اشاره به بازدید میدانی از جایگاه‌های عرضه سوخت ادامه داد: در بیشتر جایگاه‌های عرضه بنزین تهران و دیگر نقاط کشور، عملیات سوخت‌گیری طی ۴ تا ۵ دقیقه انجام می‌شود.

اوجی تأکید کرد: بعضی از رسانه‌های معاند از ۲ هفته پیش بر شایعه‌های بنزینی دامن زدند و جو روانی در کشور ایجاد کردند، از سوی دیگر سفر‌های تابستانی تشدید شده و این مورد هم به افزایش مصرف بنزین دامن زده است.

وی با بیان اینکه سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه می‌شود در حالی که خودرو‌های فرسوده از دور خارج نمی‌شوند، گفت: این موضوع نیز افزایش مصرف بنزین را به دنبال دارد.

وزیر نفت با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی برای الزام استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی، افزود: هیچ جایگاه عرضه سوختی بدون کارت سوخت جایگاه‌دار نمانده است.

اوجی ادامه داد: روزی که اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی را آغاز کردیم مقدار استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی ۱۷ درصد بود و اکنون این رقم به ۷۵ درصد رسیده است.

برای چندمین بار تأکید می‌کنم دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد

وی تأکید کرد: محدودیتی در استفاده از کارت سوخت شخصی وجود ندارد و در هر بار سوخت‌گیری می‌توان ۶۰ لیتر بنزین دریافت کرد، در سفر‌های مربوط به ایام اربعین هم محدودیتی وجود ندارد و جایگاه‌های عرضه سوخت سیار هم پیش‌بینی شده است.

وزیر نفت گفت: به‌عنوان وزیر نفت برای چندمین بار تأکید می‌کنم دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->