یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: غرب‌گرایان چقدر ذلیل هستند که هنوز به ترحم غربی‌ها امید دارند| ۲۵سال جنایت و خفقان، ثمره نحس کودتای آمریکایی ۲۸مرداد

  • کد خبر: ۱۷۹۷۶۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
  • ۲
آیت‌الله علم‌الهدی: غرب‌گرایان چقدر ذلیل هستند که هنوز به ترحم غربی‌ها امید دارند| ۲۵سال جنایت و خفقان، ثمره نحس کودتای آمریکایی ۲۸مرداد
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: از کودتای آمریکایی انگلیسی ۲۸ مرداد بود یک ربع قرن، ملت در خفقان و ذلت غرق شد؛ تا حدی که در این سال‌ها، هرچه خاطره تاریخی وجود دارد از قتل و جنایت و آدم‌کشی و دزدی‌های نجومی و غیرقابل حساب است و همه این‌ها، میراث شوم این کودتا بود

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، به تشریح فلسفه نامگذاری ۲۶ مرداد به‌نام روز تکریم جایگاه آزادگان پرداخت و اظهار کرد: روز ۲۶ مرداد، روز بازگشت افتخارآمیز آزادگان به این سرزمین است. ۴۰ هزار آزاده‌ای که اگرچه هرکدام فراز و نشیب‌های مختلفی را در زندگی‌شان تجربه کرده بودند، اما بدون شک دوران اسارت این عزیزان، سخت‌ترین برهه و شدیدترین ابتلا در کل دوران زندگانی هرکدام به شمار می‌رود.

آزادگان، تابلوی تمام‌نمای عزت و ایستادگی

وی افزود: آزادگان واقعی همین عزیزان هستند؛ همین‌ها که با همه سختی‌ها و حتی وقتی در غل و زنجیر دشمن بودند، مراتب عشق و ارادتشان به اهل بیت (ع) و انقلاب اسلامی را نشان می‌دادند، شکنجه می‌شدند، اما دست از این آرمان برنمی‌داشتند

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: آزادگان ما، تابلوی زیبایی از ستارگان پایداری در دین و مقاومت در راه انقلاب هستند که برای همیشه، هرکس بخواهد در این عرصه الگو بگیرد، باید به سیره این عزیزان رجوع کند، زیرا مجاهدت آزادگان در امتداد ایثارگری هزاران‌هزار شهیدی بود که نه‌تن‌ها جنگیدند و از وجب‌به‌وجب خاک این سرزمین دفاع کردند بلکه در چشم‌انداز بعدی، دشمن این ملت را تا سواحل مدیترانه تحت تعقیب قرار دادند تا در قالب مدافعان حرم، پرچم این انقلاب تا هزاران کیلومتر دورتر از مرز ایران و عراق به اهتزاز دربیاید.

جنایت و خفقان، رهاورد شوم کودتای ۲۸ مرداد

وی با اشاره به فرارسیدن سالروز کودتای ۲۸ مرداد نیز گفت: کودتای آمریکایی انگلیسی ۲۸ مرداد اتفاق افتاد تا شاه فراری را درقالب یک غلام حلقه به‌گوش به کشور بازگردانند، دولت مردمی را سرنگون کنند و یک مزدور دیکتاتور دست‌نشانده را مسلط بر همه امور کشور قرار دهند. از این زمان هم بود که ساواک ۲۵ سال بر کشور حاکم شد و یک ربع قرن، ملت در خفقان و ذلت غرق بود؛ تا حدی که در این سال‌ها، هرچه خاطره تاریخی وجود دارد از قتل و جنایت و آدم‌کشی و دزدی‌های نجومی و غیرقابل حساب است و همه این‌ها، میراث شوم این کودتا بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: با این وضع و با وجود حقایق تاریخی، امروز عده‌ای پیدا شده‌اند که در تلاش برای تطهیر چهره پهلوی هستند. قلم به دست‌ها، مزدوران رسانه‌ای و همه آن‌هایی که از محل اموال سرقت‌شده ملت به دست خانواده پهلوی تغذیه می‌شوند، اکنون تلاش می‌کنند چهره شاه مزدور را تطهیر کنند. فراتر از این، در داخل مملکت هم بعضی از این آقایان سیاستمداری که خیلی هم ادعای سواد دارند و غرب‌زدگی ویژگی بارز آن‌هاست، این‌ها هم برای تطهیر پهلوی دست به‌کار شده‌اند.

وی تأکید کرد: تکلیف این‌ها چیست؟ آیا این‌ها هم از منبع دزدی‌های خاندان پهلوی تغذیه می‌شوند؟ اگر این‌ها هم مزدور هستند، پس چرا ادعای سیاست‌شناسی و وطن‌پرستی دارند و اگر جیره‌بگیر نیستند، پس از این‌ها دیوانه‌تر در عرصه سیاست وجود ندارد. چرا تلاش داری چهره یک عنصر ناپاک را تطهیر کنی وقتی تاریخ گواهی می‌دهد که بازگشت شاه به وطن، تحفه نحس غرب برای این ملت بود.

چقدر ذلیل هستید که به ترحم غرب امید دارید؟

امام جمعه مشهد بیان کرد: این غرب‌زده‌هایی که در کشور، سنگ اروپا و آمریکا را به سینه می‌زنند، در حقیقت از چه کسی انتظار کمک و مساعدت دارند؟ از غربی‌ها؟ از دولتمردان ناپاکی که پس از گرفتارشدن جاسوسان‌شان، نه برای احترام به جان عنصر نفوذی بلکه برای پیشگیری از نشت اطلاعات و رسوایی بیشتر، حاضر شدند ۶ میلیارد پول این ملت را پس بدهند، باج بدهند و ذلت را بپذیرند؟

وی ادامه داد: شما به لطف این‌ها امید دارید؟ روی ارتباط سیاسی با این‌ها حساب می‌کنید؟ چقدر ذلیل هستید که عزت آزادگان را می‌بینید و ثمره مقاومت آن‌ها را با سرافرازی امروزشان درک می‌کنید، اما به‌جای تکیه بر مردم و شناخت حقایق، هنوز به ترحم یک سیاستمدار ناپاک غربی دلخوش کرده‌اید.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به روایت دیدار شهید سلیمانی و رهبر معظم انقلاب پیش از مذاکره فرمانده نیروی قدس با رییس جمهور روسیه گفت: در آن دیدار، روایت شده که مقام معظم رهبری خطاب به شهید سلیمانی تأکید کردند که «آقای سلیمانی، حواستان جمع باشد که در سوریه، شما نیروی زمینی روسیه نیستید بلکه آن‌ها نیروی هوایی شما هستند» یعنی تصمیم را باید شما بگیرید. محور شما هستید.

وی افزود: این مظهر آزادگی و آقایی ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی است که یک ابرقدرت عالم را نیروی پشتیبان قلمداد می‌کند و پرچم را خود به دست می‌گیرد. شما برادران و خواهران جوان، عزیزان من، چشم باز کنید و ببینید دوری از اسلام در گذشته، نسل پدران شما را در چه ذلتی قرار داده بود و اسلام و انقلاب، امروز شما را تا کجا برده است. اینجاست که ارزش دارد برای این مکتب ایستادگی و جانفشانی و برای این ملت، تا پای جان مقاومت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۸
0
0
شماها که به شرق تکیهه کرذید چه گللی به سرتان زده
سیدحسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
مصداق کامل حماقت. همون منطق جاهلانه ای که تا صحبت درباره حجاب میشه، فوری میگه شما اول برید اختلاسگرها رو بگیرید. کاش یکم درک می داشتید که می دونستید هرچیز باید به جای خود باشه. تکیه به شرق به همون اندازه اشتباهه که عشق قدم زدن با غرب.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->