گفت‌وگوی رئیس جمهور پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور ایران و تاجیکستان به مناسبت عید قربان شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با امیر قطر| تأکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم
سرخط خبرها

گذرنامه زیارت فعلا مختص سفر به عراق در محرم و صفر است

  • کد خبر: ۱۷۹۸۹۶
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
گذرنامه زیارت فعلا مختص سفر به عراق در محرم و صفر است
رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا با اشاره به استقبال مردم برای دریافت گذرنامه زیارتی اربعین گفت : در حال حاضر مردم فقط در ایام محرم و صفر می‌توانند از این گذرنامه برای سفر به عراق استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز سردار علی ذوالقدر در مورد برخی از نگرانی‌ها درباره زمان دریافت گذرنامه از سوی زائران اربعین حسینی، گفت: استفاده از گذرنامه زیارت که با موافقت مقامات عراقی ایجاد شده است، مورد استقبال مردم قرار گرفته و شاهد افزایش درخواست‌های زائران برای دریافت این گذرنامه هستیم.

وی با بیان این که در چند روز گذشته تقاضا برای دریافت این گذرنامه افزایش پیدا کرده است، گفت: در همین راستا نیز ما برای پاسخ به این تقاضاها، سالن چاپ خود را به بیش از دو برابر و سیستم خدمت رسانی پست را به سه برابرحالت عادی افزایش داده‌ایم، کسانی معطل دریافت گذرنامه‌های خود هستند انشالله در روز‌های آتی این گذرنامه‌ها به دستشان خواهد رسید.

وی با بیان این که امسال با توافق با دولت عراق موضوع تمدید گذرنامه‌هایی که مدتشان به پایان رسیده یا کمتر از شش ماه اعتبار دارند و یا این که دو سال از اعتبارشان گذشته است را در دستورکار قرار داده‌ایم، خاطرنشان کرد: این کار در مدت زمانی کم و بسیار سریع انجام می‌شود و هزینه‌ای از زائران نیز دریافت نمی‌شود.

رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا در پاسخ به سوالی گفت: کسانی که مدت اعتبار کارت پایان خدمت شأن تمام شده باشد، می‌توانند گذرنامه زیارتی بگیرند، ولی برای دریافت گذرنامه بین الملل باید اقدام به تمدید کارت پایان خدمت خود کنند.

ذوالقدر در بخشی دیگر ازصحبت‌های خود نیز اظهارکرد: ما پیش‌بینی کرده‌ایم که از گذرنامه زیارت برای سفر زائران به عربستان و سوریه نیز استفاده کنیم که البته تحقق این موضوع منوط به موافقت دولت‌های سوریه و عربستان دارد، در حال حاضر با دولت عراق در ارتباط با استفاده از این گذرنامه برای ایام محرم و صفر توافق کرده ایم و انشالله اگر توافق جدیدی با دولت عراق صورت بگیرد، زائران می‌توانند از این گذرنامه در ایام دیگر سال هم برای سفر به عراق جهت زیارت استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->