فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: دشمن امروز در اوج ضعف قرار دارد | دیپلماسی بدونِ قدرت کارساز نیست

  • کد خبر: ۱۷۹۹۸۰
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴
سرلشکر سلامی: دشمن امروز در اوج ضعف قرار دارد | دیپلماسی بدونِ قدرت کارساز نیست
فرمانده کل سپاه گفت: امروز آمریکا بیش از هر زمان دیگری رو به زوال است و دشمن امروز در اوج ضعف قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در بیست و چهارمین مجمع فرماندهان و مسئولین سپاه با تسلیت ایام عزا و اسارت آل الله با اشاره به ابعاد مدیریت داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در چهار دهه اخیر تاکید کرد: امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) با مدیریت و هدایت‌های هوشمندانه و مدبرانه ایران اسلامی را از رود نیل تحریم، تهدید، فشار اقتصادی، فتنه‌های بزرگ و جنگ‌های روانی عبور دادند.

وی افزود: امام خامنه‌ای با مدیریت دقیق‌شان به ما انبساط خاطر دادند و دشمنان را مایوس کردند. ایشان بدون ذره‌ای میل به دشمن، در مقابل مستکبرین عالم ایستادند و گویی این موضوع به ولایت فقیه الهام شده بود.

فرمانده‌کل سپاه با اشاره به عملکرد درخشان سپاه از ابتدای تشکیل این نهاد انقلابی تاکنون گفت: تصویری که از سپاه تا به امروز ارائه شده است؛ عمیق، درخشان، امیدبخش، الهام‌آفرین، حرکت‌آفرین و رو به جلو  می‌باشد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) روحیه جهادی را در بین مسلمانان عالم تقویت کردند؛ گفت: حاکمیت جهان اسلام قدرت می‌خواهد و اگر مسلمانان ضعیف باشند حذف خواهند شد. جهان اسلام امروز یک مفهوم اساسی است؛ حال آنکه در گذشته به‌صورت دقیق این مفهوم محقق نشده بود.  

وی با اشاره به شرارت‌های استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا در سراسر جهان گفت: امروز آمریکا بیش از هر زمان دیگری رو به زوال است و دشمن امروز در اوج ضعف قرار دارد. اگر به تاریخ ۴۵ ساله اخیر نگاهی بیاندازیم می‌بینیم که هرچه پیش می‌رویم دشمنان ما ضعیف‌تر و ما و محور مقاومت قوی‌تر می‌شویم.

فرمانده‌کل سپاه افزود: آمریکا در افغانستان ستونی از تجهیزات نظامی را بر جای گذاشت و فرار کرد و این نشان می‌دهد که استکبار جهانی در طول زمان ضعیف‌تر شده است. اسراییل هم نسبت به سال ۱۹۶۷ ضعیف‌تر و حزب‌الله از آن زمان قوی‌تر و تجهیزات و ادواتش بهتر و به روزتر شده است.  

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه هر چند گزینه برتر دیپلماسی است، اما دیپلماسی بدون محتوای قدرت کارساز نیست، عنوان کرد: امروز انقلاب اسلامی و محور مقاومت در مقابل آمریکا، اسرائیل غاصب و همپیمانانش در منطقه دست برتر را در اختیار دارند و این مهم با تدبیر و درایت رهبری معظم انقلاب و مجاهدت و استقامت امت اسلامی حاصل شده است.

وی با بیان اینکه امروز ساختن جغرافیای سیاسی در جهان سخت‌ترین کار‌ها است که ایران اسلامی این امر را محقق کرده است، گفت: انقلاب اسلامی استکبار را فرسوده کرده و استخوان‌های آمریکا از درون تهی شده است.

فرمانده‌کل سپاه با بیان اینکه تجربه نشان داده است هر کجا ما با شدت بیشتری با دشمن درگیر بوده‌ایم، قوی‌تر شده‌ایم.

سرلشکر سلامی گفت: داشتن دشمن قوی یک موهبت است و بدون تصور غلبه بر یک دشمن قوی نمی‌توان قدرتمند شد.

وی با تاکید بر اینکه سپاه در درون حوادث سخت تکوین پیدا کرده است، گفت: قوی بودن سپاه به این دلیل است که مردمک چشم پاسداران قدرت‌های غیر الهی و غربی را ضعیف و بی‌ارزش می‌بیند. قدرت‌های غربی پوشالی هستند و راه اصلی همان جهاد و مقاومت است.  

فرمانده‌کل سپاه با تاکید بر نقش ممتاز مقام معظم رهبری در قرار دادن آمریکا در یک بن بست راهبردی ادامه داد: امروز دشمن به‌خوبی می‌داند که اگر جمهوری اسلامی را تحریم کند، شکست می‌خورد و اگر جمهوری اسلامی را تحریم نکند، باز هم شکست می‌خورد.   

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه سپاه پاسداران قلب قوی و جنگنده دارد و ایمان پاسداران پیروزی را رقم می‌زند؛ تصریح کرد: همه جا و در تمامی عرصه‌ها راه بر دشمن بسته است باید راه این دشمن را ببندید که تا فروریختن کامل استکبار و رسیدن به قله چیزی نمانده است. امروز ما در تمامی ابعاد با دشمن درگیر هستیم، اما به دلیل آنکه ما خیلی قوی هستیم سایه جنگ را حس نمی‌کنیم.  

وی با بیان اینکه دشمن در هر نقطه‌ای حرکت می‌کند به جسم سخت انقلاب اسلامی برخورد می‌کند؛ گفت: دشمن ما رزمنده و مرد میدان جنگ با قلب مستحکم ندارد بلکه ترکیبی از هزاران اپراتور است که پس از ناکامی در عرصه‌های مختلف امروز به میدان ناامیدسازی و ایجاد تردید بین جوانان روی آورده است.

فرمانده‌کل سپاه خاطرنشان کرد: در انجام امور و خدمت کردن به هیچ عنوان پا پس نکشید؛ چراکه سپاه در حوادث رشد کرده و رشد و بالندگی خود را مرهون تجربه کردن شرایط سخت است و از حوادث هراسی ندارد.      

سرلشکر سلامی در پایان با بیان اینکه پاسداری از انقلاب نیازمند جانفشانی و خدمت به مردم است خطاب به فرماندهان و مسئولین سپاه تاکید کرد: در زمینه مردم یاری، محرومیت‌زدایی و کار‌های عمرانی هرچه می‌توانید در خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنید؛ پول‌ها به هیچ دردی جز خدمت کردن به ملت بزرگ ایران نمی‌خورند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->