پیش بینی بورس (دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)| روزهای سبز ادامه دارد؟ استاندار خراسان رضوی: خراسان رضوی رتبه نخست ظرفیت تولید انرژی پاک در کشور را داراست جوجه‌هایی که نمی‌توانند قاطی مرغ‌ها شوند! قیمت روز موبایل‌های سامسونگ و آیفون (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول ریزش شدید قیمت خودرو‌های خارجی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) کمبود آب در بخش کشاورزی خراسان رضوی | سهم ۳.۹ میلیاردی در مقابل نیاز ۷ میلیارد مترمکعبی بررسی قیمت خودرو‌های داخلی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | تاثیر ریزشی قیمت دلار بر بازار خودرو + جدول فرصت خرید در بازار طلا | چه سرنوشتی در انتظار نرخ طلا و ارز است؟ ورود روزانه حدود ۲۰۰ تن انواع روغن به خراسان رضوی ادامه رکوردشکنی‌های بورس | شاخص ۶۵ هزار واحد رشد کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) سفیر چین در آمریکا از واشنگتن خواست به‌جای جنگ تجاری با ما به دنبال تفاهم باشید ریزش ۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا هم ارزان شد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) آیا طلا به نصف قیمت خواهد رسید؟ ساعت فعالیت پارک شهربانو وکیل‌آباد مشهد + روز تعطیلی رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو مشهد: ریزش قیمت خودرو تا خرداد ۱۴۰۴ ادامه‌دار خواهد بود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۸۳ هزار و ۱۵۰ تومان ساماندهی صندوق‌های قرض‌الحسنه با دستورالعمل جدید بانک مرکزی | دریافت وام قرض‌الحسنه آسان‌تر شد چگونه می‌توان از سرمایه خود محافظت کرد؟ | عبور امن از بازار‌های طوفانی آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای از اول اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد: در حال حاضر بازار لوازم خانگی گیج است تا وضعیت مذاکرات مشخص شود ورود رسمی «بابک زنجانی» به صنعت ریلی کشور | سرمایه‌گذاری اول ۶١ همت! حداقل و حداکثر حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ + جدول علت واریزنشدن یارانه فروردین ۱۴۰۴ برخی از خانوارها چه بود؟ خودرو ایکس ۵ MVM محصول جدید مدیران خودرو را بیشتر بشناسید قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد | باقلا هم وارد بازار شد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) ریزش قیمت تتر به کانال ۸۱ هزار تومان (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) یارانه نقدی واریز شد | حساب خود را چک کنید پیش بینی بورس (یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴)| سقف شکنی ادامه دارد؟
سرخط خبرها

وزیر کار: وعده دولت برای ایجاد یک میلیون شغل به ثمر رسیده است

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۲
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۶
وزیر کار: وعده دولت برای ایجاد یک میلیون شغل به ثمر رسیده است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از افتخارات دولت سیزدهم این است که وعده‌ای که در خصوص ایجاد یک میلیون شغل و فرصت شغلی به مردم داده بود نتیجه بخش بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید صولت مرتضوی در برنامه صف اول در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح کالا برگ گفت: در ابتدای کار بستر برای انجام طرح کالابرگ الکترونیکی فراهم نبود، اما خوشبختانه با مرور زمان از آبان ماه سال قبل طرح کالابرگ در چند استان به صورت نمونه آغاز شد و تعداد قابل توجهی از فروشگاه‌ها به شبکه ملی اعتبار متصل شدند.

وی با بیان اینکه طرح کالا برگ در ابتدا با اقبال عمومی مردم مواجه نشد گفت: ابلاغ قانونی بود و موظف بودیم قانون را اجرا کنیم.

مرتضوی اظهار کرد: در گام بعدی دولت سیاست تشویقی را اجرا کرد به صورتی که اگر کسی ۷۰ درصد اعتبار کالابرگ خود را استفاده کند دولت ۲۰ درصد به آن اضافه می‌کند که این موضوع باعث استقبال بیشتر مردم شد.

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر یک میلیون نفر از کالابرگ الکترونیکی استفاده کردند گفت: افزایش مشارکت ۲.۵ برابری نسبت به مرحله اول شاهد هستیم.

وی گفت: امیدواریم طرح با سیاست‌های تشویقی که در نظر گرفته شدخ با استقبال بیشتر مردم مواجه شود.

مرتضوی گفت: خوشبختانه حسب گزارشی که مرکز آمار ایران ارائه کرده است اول سال ۱۴۰۱ نسبت به سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ یک درصد نرخ بیکاری کاهش پیدا کرده و از ۹.۲ درصد به ۸.۲ درصد رسیده است.

وی افزود: بر اساس برآورد مرکز آمار ایران دولت توانسته یک درصد نرخ بیکاری را کاهش دهد و نرخ بیکاری زنان و فارغ التحصیلان هم نسبت به بهار ۱۴۰۰ کاهش و اشتغال پایدار افزایش داشته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: یکی از افتخارات دولت سیزدهم این است که وعده‌ای که در خصوص ایجاد یک میلیون شغل و فرصت شغلی به مردم داده بود نتیجه بخش بوده و به ثمر رسیده است. اینکه ادعا کنیم وزارت کار اشتغالزایی کرده اینطور نیست بلکه ما نخ تسبیح هستیم و وزارتخانه‌های متعدد از صمت، وزارت بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، سازمان بهزیستی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان امور استخدامی موثر بودند.

مرتضوی با اشاره به راه اندازی سامانه ملی رصد اشتغال گفت: گزارش‌های رسمی از سامانه رصد موید ایجاد یک میلیون فرصت شغلی است و در آستانه سومین سال آغاز به کار دولت سیزدهم اعلام می‌کنیم که یک میلیون فرصت شغلی به نحو احسن محقق شده و پیش بینی ما این است که این روند حتماً ادامه پیدا می‌کند.

وی فرایند نظارت بر اشتغال ایجادی را به سه شکل پیامکی، تلفنی و حضوری عنوان کرد و گفت: هر اشتغالی که در سامانه ملی رصد اشتغال ثبت می‌شود ابتدا به صورت پیامکی به مخاطب گزارش می‌شود که مشمول شده و تسهیلات اشتغال دریافت کرده است. به صورت نمونه با بخش قابل توجهی از این موارد تلفنی از سامانه رصد تماس گرفته می‌شود و مرحله سوم به صورت حضوریست که در استان‌ها و شهرستان‌ها به کارگاه‌ها و افراد مراجعه حضوری و صحت سنجی می‌کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: خوشبختانه نرخ بیکاری ما در حدود ۱۸ استان به شدت کاهش پیدا کرده است. در ۲۴ استان کشور نرخ بیکاری متعادل داریم و در برخی استان‌ها از جمله ایلام، کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمد و سیستان و بلوچستان با بیکاری شدید روبرو هستیم که با طراحی‌های صورت گرفته و سیاست‌های آمایشی که در حال ترسیم است امیدواریم نرخ بیکاری در این استان‌ها متعادل شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->