ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

بررسی اعتراضات کنکوری‌ها با حضور صحرایی و رئیس سازمان سنجش در مجلس

  • کد خبر: ۱۸۰۲۴۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
بررسی اعتراضات کنکوری‌ها با حضور صحرایی و رئیس سازمان سنجش در مجلس
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست روز گذشته کمیسیون آموزش، اعتراض بیش از ۴۵ هزار نفر از شرکت‌کنندگان آزمون سراسری با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان سنجش مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدحسین فلاحی با اشاره به نشست روز گذشته کمیسیون متبوعش که با دستور کار بررسی قانون جدید کنکور برگزار شد، گفت: در این نشست که با حضور رئیس سازمان سنجش و وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، گزارشی از عملکرد این دو دستگاه در بحث کنکور و بررسی اعتراضات ثبت شده ۴۵ هزار نفر از شرکت‌کنندگان آزمون سراسری در چند روز اخیر مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: مسئولین ذیربط مهمترین علت سردرگمی و نارضایتی دانش‌آموزان را عدم توجیه آن‌ها و خانواده‌هایشان عنوان کردند که باعث ایجاد بسیاری از مشکلات و ابهامات شده است. همچنین دلیل دیگر اعتراضات را تاثیر نمرات تراز و سوابق تحصیلی که برای نخستین بار اجرا شده بیان کرده و تصریح کردند که احتمال خطا در این پروسه وجود دارد و به همین سبب به طور جدی و با دقت بسیار به اعتراضات رسیدگی می‌شود.

فلاحی با تاکید بر این مطلب که کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با مصوبه شورای عالی موافق نبود، تصریح کرد:، چون این مصوبه در حال اجرا است، گزارش ارائه شده از مبادی یاد شده به جایگاه نظارتی باعث شد تا مجلس اصلاحیه‌ای را مبنی بر تاثیر مثبت معدل بر این مصوبه تنظیم کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: با وجود اینکه نظارت بر اجرای قانون و مصوبات، نحوه برگزاری آزمون و رسیدگی به اعتراضات دانش‌آموزان وظیفه مجلس است، اما متاسفانه عمومیت موضوع باعث نارضایتی در جامعه شد و بسیاری مغرضانه با دست‌آویز قرار دادن این مسئله اقدام به توهین و تخریب مسئولین وزارتی و مجلس در فضای مجازی می‌کنند که باید با تأمل بیشتری در فعل و جایگاه آتی خود در دانشگاه یا مناصب شغلی به اصطلاح فرهیختگان جامعه، دقت لازم را در نظر داشته باشند.

براساس این گزارش، اجرای قانون جدید کنکور و افزایش تاثیر معدل امتحانات نهایی بر نتیجه آزمون سراسری موجب اعتراض بسیاری از داوطلبان شده است. اعتراضاتی که پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری بیشتر نیز شده، تا جایی که برخی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها در روز‌های اخیر با تجمع در برابر مراکز آموزشی و سازمان سنجش اعتراض خود را نسبت به مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->