واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جابه‌جایی و عزل ۱۱۹مدیر مدرسه به‌علت تخلف در دریافت شهریه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۰۳۱۶
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
جابه‌جایی و عزل ۱۱۹مدیر مدرسه به‌علت تخلف در دریافت شهریه در خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از آغاز تغییرات گسترده مدیران مناطق و مدارس مختلف استان براساس نظام ارزیابی ستادی خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیر شوشتری در نشست خبری ویژه هفته دولت با تشریح اقدامات صورت گرفته و در حال انجام نظام آموزش خراسان رضوی گفت: در آستانه هفته دولت، هزارو۱۰۰ کلاس درس در ۲۳۲مدرسه استان افتتاح خواهدشد و در کنار آن، صدکلاس درس تربیت‌بدنی را نیز راه‌اندازی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: برای نخستین بار دوره‌های ضمن‌خدمت ویژه مدرسان و مدیران مدارس غیردولتی با همکاری دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد و مدیران مدارس دولتی و مدیران ستادی نیز در شهریور سال جاری دوره‌های ضمن خدمت را شرکت خواهند کرد.

شوشتری تصریح کرد: تغییرات گسترده مدیران مدارس و مدیران مناطق آموزش و پرورش براساس نظام جامع ارزیابی در حال انجام است که اکنون ۱۱۹مدیر در مدارس دولتی به علت تخلف دریافت شهریه از والدین عزل یا جابه‌جا خواهندشد و در همین راستا، ۷۰۰میلیون تومان وجه دریافتی را به والدین مسترد کرده‌ایم و بازدید‌های نظارتی خود را به میزان ۳هزار بازدید افزایش دادیم.

وی به اقدامات سال گذشته تحصیلی اشاره و عنوان کرد: در سال تحصیلی اخیر ۱۳۰زمین چمن مصنوعی به سرانه ورزشی استان افزودیم تا میزان تامین سرانه زمین ورزشی را به ۴۰۰درصد افزایش دهیم. کاروان‌های تجهیزات ورزشی در ۷هزار و ۳۰۰مدرسه به ارزش ۲۵میلیارد تومان گسیل داشتیم و پنج کاروان تجهیزات هنرستانی هم به ارزش ۸۰میلیارد تومان را به هنرستان‌های استان داده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->