آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
سرخط خبرها

اعترافات هولناک مردی که همسر سابقش را در مشهد به قتل رساند + عکس

  • کد خبر: ۱۸۰۴۷۴
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
اعترافات هولناک مردی که همسر سابقش را در مشهد به قتل رساند + عکس
مرد قاتل می‌گوید همسر مطلقه‌اش از رجوع به او پشیمان شده بود و به همین دلیل دست به جنایت زد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم به قتل ۳۱ ساله‌ای که بعد از سال‌ها فرار و زندگی مخفیانه، در چنگ عدالت گرفتار شده بود دوباره قدم در محلی گذاشت که ۶ سال قبل و در یک روز سرد زمستانی، همسر سابقش را بی رحمانه در آلونک مخروبه زمین بزرگ محصور به قتل رسانده بود.

«اسماعیل- ف» که حلقه‌های زنجیر قانون بر دست و پایش خودنمایی می‌کرد، لحظاتی بعد مقابل دوربین قوه قضاییه قرار گرفت تا راز مرگ «ستاره» در آلونک مخروبه را فاش کند، اما قبل از آغاز بازسازی صحنه قتل، ابتدا سرهنگ، ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد پلیس آگاهی خراسان رضوی) در حضور قاضی ویژه قتل عمد به تشریح خلاصه‌ای از محتویات این پرونده جنایی و چگونگی دستگیری متهم به قتل فراری پرداخت و گفت: صبح ششم دی سال ۱۳۹۶ بود که نگهبان زمین محصوری در انتهای بولوار امامت و حاشیه بزرگراه امام علی (ع) با پلیس تماس گرفت و از وجود جسد یک زن در آلونک داخل زمین خبر داد. وی افزود: طولی نکشید که به همراه قاضی کاظم میرزایی (قاضی ویژه قتل عمد در زمان وقوع جنایت) عازم محل مذکور شدیم و تحقیقات گسترده‌ای را با دستور‌های خاص و راهنمایی‌های قاضی وقت شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد آغاز کردیم. بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که زن ۲۲ ساله با شال گردن (روسری) خودش خفه شده است. در همین حال مدارکی از کیف دستی کنار جسد به دست آمد که سرنخ‌های مهمی برای پیگیری این جنایت شد و هویت مقتول را فاش کرد که «ستاره» نام داشت. سرهنگ نجفی ادامه داد: تحقیقات از خانواده مقتول نیز به نتایجی رسید که نشان می‌داد زن ۲۲ ساله مطلقه، آخرین بار به همراه همسر سابقش از منزل خارج شده است تا به دیدار فرزندانش برود، اما دیگر بازنگشته بود.

رئیس دایره قتل عمد پلیس آگاهی خراسان رضوی اضافه کرد: با همین فرضیه، بی درنگ رصد‌های اطلاعاتی زیر نظر مستقیم مقام قضایی شروع شد و بسیاری از مکان‌های احتمالی اختفای متهم در منطقه صالح آباد تربت جام نیز زیر چتر اطلاعاتی قرار گرفت، اما بررسی‌های تخصصی مشخص کرد که متهم به تهران گریخته است و زندگی مخفیانه‌ای دارد؛ بنابراین تصاویر و مشخصات کامل وی به همه مراکز انتظامی و مرزبانی اعلام شد و تحقیقات در حالی ادامه یافت که قاضی «محمود عارفی راد»، رسیدگی به این پرونده جنایی را در سمت قاضی ویژه قتل عمد مشهد به عهده گرفت. (قاضی میرزایی پس از مدتی خدمت در شعبه‌های دادگاه کیفری یک خراسان رضوی هم اکنون از مقامات ارشد دادگستری خراسان جنوبی است). سرهنگ، ولی نجفی به تشریح ماجرای دستگیری «اسماعیل – ف» نیز پرداخت و گفت: طولی نکشید که با دستور‌های ویژه قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب، ردزنی‌های پلیسی وارد مرحله جدیدی شد و سرنخ‌هایی از حضور متهم در استان سمنان به دست آمد و در حالی که گروهی تخصصی از کارآگاهان تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری آغاز کرده بودند ناگهان سوم تیر ماه گذشته مرد ۳۱ ساله‌ای با نام مستعار در شاهرود به اتهام آدم ربایی دستگیر شد که با واکاوی‌های دقیق کارآگاهان آگاهی شاهرود هویت واقعی این فرد فاش و مشخص شد که او همان «اسماعیل – ف» متهم به قتل فراری است بنابراین تصویر وی از طریق فضای مجازی به مشهد ارسال شد و با تایید موضوع در پلیس آگاهی خراسان رضوی، متهم در یک گفت وگوی تلفنی به ارتکاب قتل همسرش اقرار کرد و سپس با هماهنگی‌های قاضی «عارفی راد» متهم یاد شده به اداره جنایی آگاهی خراسان رضوی انتقال یافت.

اعترافات هولناک مردی که همسر سابقش را در مشهد به قتل رساند + عکس

در ادامه بازسازی صحنه قتل، متهم به همسرکشی نیز پس از تفهیم اتهام از سوی قاضی ویژه قتل عمد به معرفی کامل خود پرداخت و با تشریح زوایای مختلف از این جنایت هولناک گفت: وقتی با همسرم به اختلافات خانوادگی خوردیم صاحب ۲ فرزند بودیم، اما این ناسازگاری‌ها تا حدی شدت گرفت که او بالاخره از من جدا شد. من هم بعد از چند ماه به صالح آباد تربت جام رفتم و با زن دیگری ازدواج کردم. هنوز مدت زیادی از این ماجرا نگذشته بود که با همسر سابقم صحبت کردم و او رضایت داد به خاطر فرزندانمان به زندگی مشترک با من بازگردد و ما دوباره به هم رجوع کنیم. من هم که از «طلاق» پشیمان بودم خیلی خوشحال شدم و همسر دوم خودم را «طلاق» دادم تا به زندگی دوباره با «ستاره» بازگردم، اما وقتی مقدمات ازدواج دوباره با «ستاره» را فراهم کردم ناگهان نظر او عوض شد و به قول و قرارهایش پشت پا زد. به همین دلیل من صبح پنجم دی سال ۹۶ به منزل مادرش رفتم و او را به بهانه دیدار با فرزندانمان به بیرون از خانه کشاندم. در همین حال «ستاره» از من مبلغی پول تقاضا کرد که با یکدیگر به طرف پیچ ساغروان رفتیم تا من اجاره منزلی را که آن جا داشتیم از مستاجر بگیرم و به همسرم بدهم، ولی در میانه راه او باز هم تاکید کرد که قصد بازگشت به زندگی مشترک با مرا ندارد! من هم که عصبانی بودم به او گفتم چرا این طوری شدی؟ حالا تیپ می‌زنی؟ و ...

متهم این پرونده جنایی که به سوالات فنی و گاهی انحرافی مقام قضایی پاسخ می‌داد در ادامه اضافه کرد: بعد از این گفتگو‌ها به یک اغذیه فروشی در نزدیکی پلیس راه امام هادی(ع) رفتیم و ساندویچ خوردیم بعد هم با اتوبوس به طرف پارک ملت به راه افتادیم، اما در نزدیکی پل قائم (عج) از اتوبوس پیاده شدیم. هوا سرد بود به همین دلیل از «ستاره» خواستم تا با هم به درون آلونکی برویم که در حاشیه فضای سبز بزرگراه داخل زمین محصور قرار داشت.

آن جا وقتی دوباره سخن به موضوعات اخلاقی کشید او به خواهرم توهین کرد که اگر مردی جلوی او را بگیر! به همین دلیل خیلی عصبانی شدم و شالی را که به عنوان روسری استفاده می‌کرد دور گردنش پیچاندم و محکم کشیدم تا خفه شد و از آن جا با اتوبوس به تهران گریختم و مدت زیادی را در شهر‌های مختلف سرگردان بودم تا این که در شاهرود گرفتار شدم و هویت واقعی ام لو رفت.

در پی اعترافات صریح متهم به قتل، وی با دستور قاضی ویژه قتل عمد مشهد، روانه زندان شد تا این پرونده جنایی دیگر مراحل دادرسی را طی کند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->