غلامرضا قنبری در گفتوگو باخبرنگار شهرآرانیوز خراسان رضوی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای دولت تصریح کرد: خراسان رضوی در بحث تولید پنبه با ۷۵.۵۸۰ تن، جو با تولید ۴۱۵.۷۳۶ تن، خربزه با تولید ۳۳۳.۴۸۸ تن، پسته با تولید ۷۵.۱۲۸ تن، زعفران با تولید ۲۹۸ تن، گیاهان دارویی با تولید ۶.۹۷۹ تن و گوشت قرمز با تولید ۹۲.۲۶۴ تن دارای رتبه اول کشوری است.
وی افزود: سطح زیر کشت اراضی زعفران در سال ۱۴۰۰ برابر با ۷۷ هزار هکتار بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۹۰ هزار هکتار رسیده است و سطح زیر کشت اراضی زراعی استان را در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳۴ هزار هکتار خواند که در سال ۱۴۰۱ به ۶۰۷ هزار هکتار افزایش یافته است.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، سطح زیر کشت اراضی گلخانهای خراسان رضوی نیز در مدت مشابه از ۱۵۳.۸ هکتار به ۱۸۱.۳ هکتار رسیده و این اراضی شامل کشت سبزی، صیفی، توت فرنگی و گیاهان دارویی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی ادامه داد: در کل استان میزان تولید محصولات زراعی از سه هزار و ۳۶۵ تن در سال ۱۴۰۰ به چهار هزار و ۷۶۴ تن در سال ۱۴۰۱ رسیده که رشدی حدود ۵۰ درصدی داشته است.
قنبری با اشاره به میزان تولید گوشت قرمز و ماهی در استان گفت: با افزایش تولید در سال گذشته سالانه ۹۲ هزار و ۲۶۲ تن گوشت قرمز و ۱۲ هزار و ۵۰۸ تن گوشت ماهی در استان تولید میشود.