جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

شرط عجیب در قرارداد خمز

  • کد خبر: ۱۸۰۷۲۸
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۰
  • ۹
شرط عجیب در قرارداد خمز
باشگاه تراکتور شرط عجیبی را در قرارداد خمز لحاظ کرده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، خمز سرمربی اسپانیایی تراکتور، در حالی مدعی شده که تیمش را او نبسته که این فصل سرخ‌پوشان تبریزی کلی خرید‌های گران‌قیمت داشتند.

در اینکه بیشتر این بازیکنان تازه‌وارد با نظر زنوزی و اطرافیان او جذب شدند شکی نیست، اما چرا خمز مربی در این سطح تن به این خواسته مالک باشگاهش داده، عجیب است.

در این مورد شنیدیم یکی از شرط‌های باشگاه تراکتور برای تمدید قرارداد با خمز و بالابردن افزایش دستمزد او این بوده که در نقل و انتقالات باشگاه سهم کوچکی داشته باشد و این مسئله را به باشگاه بسپارد. در واقع خمز هم منافع مالی خودش را به مسائل دیگر ترجیح داده و الان هم مقصر نتایج تیمش را بازیکنان و مسئولان باشگاهش معرفی می‌کند!

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۲
1
8
یعنی چه این دیگه چه شرطیه . این یعنی نمی خواهند تراکتور هیچ وقت نتیجه بگیره.
توانا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۳
3
10
هوادار متوجه هست که این نوع نوشتارها فقط بخاطر بر هم زدن تمرکز تراکتور با حاشیه سازیست
احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۳
1
12
مارتین آقایان دلالی وسودبردن ازخریدهای بالا وپورسانت است که باارزملت خریداری صورت گیرد چون هزینه باشگاه جز هزینه‌ای که از مالیات شرکتها کم میشه
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
1
8
شما چرا دست از سر این تیم برنمیدارید
Gara
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
0
2
حرف مفت ممنوع.این که میگین باید سند داشته باشین
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
1
1
بابا تو چرا نمیکشی از تراختور بیرون
اگه ما طرفدار تراکتوریم میگیم عیبی یوخ
توام راتو بکش برو جای دیگه سفرتو پهن کن
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
1
4
بابا تو چرا نمیکشی از تراختور بیرون
اگه ما طرفدار تراکتوریم میگیم عیبی یوخ
توام راتو بکش برو جای دیگه سفرتو پهن کن
Arash
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۶
0
3
برین گم شین حاشیه نسازین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
0
0
بابا این مربی خوبی نیست باید اخراج بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->