اوسمار نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس جدول لیگ ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم لیگ‌برتری (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی غیبت طولانی‌مدت صلاح از ترکیب لیورپول اسلوت: اولین هدفم بازگرداندن لیورپول به مسیر پیروزی است آمادگی روزبه چشمی برای بازگشت به میادین اوسمار ستاره پرسپولیس را احیا می‌کند؟ مارکا راز درخشش امباپه را فاش کرد تاریخ و ساعت بازی رفت رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | قدرت‌نمایی مادریدی‌ها ادامه دارد؟ جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند ساپینتو: استقلال فقط الحدادی و آسانی نیست رضاییان از حاشیه‌سازی فراری است | رقابت سالم در جناح راست
سرخط خبرها

سپاهان قانون سقف قرارداد را دور زده است؟

  • کد خبر: ۱۸۰۷۸۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
سپاهان قانون سقف قرارداد را دور زده است؟
باشگاه استقلال با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد باشگاه سپاهان قانون سقف قرارداد را دور زده است. آیا این ادعا صحت دارد؟
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، همان طور که قابل پیش بینی بود، بعد از بازی استقلال و سپاهان حواشی متعددی درباره آنچه در این بازی رخ داد به وجود آمد و کار به بیانیه نویسی کشید. باشگاه استقلال که حق خود را به نوعی تضییع شده می‌بیند، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که باشگاه سپاهان علاوه بر کم کاری‌هایی که از سوی برخی توپ جمع‌کن‌ها شده، قانون سقف قرارداد را نیز دور زده است. در همین راستا باشگاه استقلال نوشته: «این باشگاه ثابت کرد همانطور که بلد است قانون و سقف بودجه را دور بزند، می‌تواند حقایق را نیز وارانه جلوه دهد. درباره موضوع استفاده از نارنجک نیز، طرفداران فوتبال را ارجاع می‌دهیم به اتفاقات هفته‌ها و سال‌های گذشته، چراکه پرتاب نارنجک در این ورزشگاه یک عادت همیشگی است و اینکه باشگاه سپاهان می‌خواهد طرفداران استقلال را مسبب آن بداند، یک کمدی فوتبالی است!

گاهی رقابت‌ها مثل رقابت با سپاهان به دور از فضای عدالت است، به ویژه بعد از اتفاقاتی که در فصل نقل و انتقالات رخ داد و پول‌های بی‌کنتوری که خرج شد. باید تاسف خورد توپ جمع‌کن‌هایی که به ورزشگاه آمده بودند تا چیز‌های زیباتری از فوتبال یاد بگیرند، تقلب و دوز و کلک یاد گرفتند و به خانه‌شان بازگشتند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->