وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه
سرخط خبرها

ترامپ به شبکه اجتماعی ایکس بازگشت

  • کد خبر: ۱۸۰۸۸۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
ترامپ به شبکه اجتماعی ایکس بازگشت
رئیس جمهور سابق آمریکا بعد از غیبتی به مدت بیش از دو سال در توئیتر، پنجشنبه شب به این شبکه اجتماعی که حالا به "ایکس" تغییر نام داده است، بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ بعد از آنکه برای تفهیم اتهام در پرونده تلاش برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ خود را تسلیم مقام‌های زندان فولتون کانتی در ایالت جورجیا کرد ابتدا تحت بازداشت موقت قرار گرفت، اما تحت یک سری شرایط توافق‌شده از جمله وثیقه ۲۰۰ هزار دلاری، آزاد شد.

او بعد از آزادی با وثیقه اولین پیام خود در شبکه اجتماعی توئیتر سابق و "ایکس" فعلی را بعد از غیبتی به مدت بیش از دو سال در این شبکه اجتماعی منتشر کرد.

ترامپ در این پیام جدید خود صرفا عکسی که از او به عنوان متهم پرونده در بازداشتگاه فولتون کانتی گرفته و توسط دفتر کلانتر این منطقه منتشر شد را بازنشر کرده و این متن کوتاه را ضمیمه این عکس کرد: "مداخله در انتخابات. هرگز تسلیم نمی‌شوم! " او همچنین لینکی که در ظاهر مربوط به وبسایتش است، اما بعد از باز کردن به یک صفحه جمع آوری کمک‌های اهدایی هدایت می‌شود را نیز ضمیمه عکس کرد.

این اولین پست ترامپ از زمانی که توئیتر در هشتم ژانویه ۲۰۲۱ حساب کاربری این رئیس جمهور سابق آمریکا را به اتهام تحریک به خشونت بیشتر بعد از حمله مرگبار ششم ژانویه ۲۰۲۱ حامیان ترامپ به کنگره تعلیق کرد، محسوب می‌شود.

ماه نوامبر گذشته، ایلان ماسک، مدیر میلیاردر سرشناس چند شرکت مهم حوزه فناوری در آمریکا، مدت کمی بعد از آنکه توئیتر را تصاحب کرد حساب کاربری ترامپ را از تعلیق در آورد، اما ترامپ در پاسخ به این اقدام گفته بود که در توئیتر پستی منتشر نمی‌کند، چون در شبکه اجتماعی متعلق به خودش مشهور به "تروث سوشال" راحت‌تر است.

به نوشته پرس اسوسیشن، یک منبع مطلع که نامش را فاش نکرد گفت، ترامپ که هم اکنون نامزد پیشتاز رقابت درون حزبی جمهوری‌خواهان است از چند ماه پیش به نزدیکانش گفته بود که برنامه دارد تا "در زمان درست" به این شبکه اجتماعی برگردد.

ترامپ پست جدیدش در توئیتر را زمانی که در هواپیمای شخصی خود در حال عزیمت از آتلانتا به اقامتگاه تابستانی خود در نیوجرسی بود منتشر کرد.

با این حال ترامپ در این پست مشخص نکرده که آیا قصد دارد از این به بعد انتشار پست به صورت منظم در توئیتر را از سر بگیرد یا خیر. او مشابه همین پیام و عکس را در حسابش در شبکه اجتماعی "تروث سوشال" نیز منتشر کرده بود.

با این وجود پیام جدید ترامپ به نوعی بازگشت او به شبکه اجتماعی که زمانی بلندگوی اصلی او برای رساندن مهمترین پیام‌هایش بود محسوب می‌شود؛ شبکه‌ای که او از آن برای غلبه بر رقبایش در رقابت مقدماتی انتخابات ۲۰۱۶ استفاده کرد و بعد از آن هم تا سال‌ها با پیام‌هایش در آن بسیار خبرساز می‌شد.

پست جدید ترامپ در شبکه "ایکس" مدت کوتاهی بعد از آن که او از شرکت در نخستین مناظره ریاست جمهوری نامزد‌های رقابت مقدماتی جمهوری‌خواهان خودداری کرد منتشر شد. ترامپ به جای شرکت در این مناظره تصمیم به ضبط یک مصاحبه با تاکر کارلسون، مجری سابق فاکس نیوز گرفت.

همچنین این که بازگشت ترامپ به توئیتر سابق با انتشار لینک جمع آوری کمک مالی همراه شده نشان می‌دهد که کارزار انتخاباتی او چه میزان فراوانی از پول را صرف وکیل و مبارزه حقوقی در چهار پرونده قضایی که علیه این رئیس جمهور سابق آمریکا تشکیل شده، می‌کند.

حساب کاربری ترامپ در توئیتر سابق و ایکس فعلی در حال حاضر ۸۶.۶ میلیون دنبال کننده دارد که خیلی بیشتر از دنبال کننده‌های رقیبانش در رقابت ریاست جمهوری ۲۰۲۴ است.

ترامپ در ماه مارس گذشته نیز به شبکه اجتماعی فیسبوک برگشته بود و در پیام بازگشت خود به این شبکه اجتماعی چند هفته بعد از فعالسازی دوباره حسابش در آن نوشت: "من برگشتم! "

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->