ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بلومبرگ: ایران و آمریکا بر سر نفت به توافق رسیدند

  • کد خبر: ۱۸۰۹۱۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
بلومبرگ: ایران و آمریکا بر سر نفت به توافق رسیدند
خبرگزاری آمریکایی در مطلبی نوشت: ایران و آمریکا اگرچه هنوز در مورد برنامه هسته‌ای با یکدیگر فاصله زیادی دارند، اما به نظر می‌رسد بر سر ورود نفت ایران به بازار جهانی به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که ایران و آمریکا در مسیر دیپلماسی برای احیای توافق هسته‌ای فاصله زیادی با یکدیگر دارند، به نظر می‌رسد این دو کشور در حال توافق بر سر جریان نفت در بازار‌های جهانی هستند.

خبرگزاری بلومبرگ مدعی است: در هفته‌های اخیر شاهد توافق تهران و واشنگتن بر سر تبادل زندانیان با دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی و کاهش غنی سازی اورانیوم از سوی تهران بودیم. علاوه بر این دو کشور توافقاتی بر سر جریان فروش نفت ایران انجام داده اند. در این راستا مقامات آمریکایی به طور تلویحی اذعان کرده اند که برخی تحریم‌های مربوط به فروش نفت ایران را لغو کرده و تهران نیز از افزایش تولید نفت بی سابقه در پنج سال گذشته خبر داده است.

از همین رو ناظران معتقد هستند که عرضه نفت ایران در میانه رشد بی سابقه تولید آن درماه‌های گذشته و تورم فزاینده در کشور‌های غربی و تلاش برای جبران آن از طریق افزایش نرخ بهره می‌تواند بازار را آرام کند.

هلیما کرافت رئیس استراتژی جهانی بانک RBC Capital Markets در نیویورک در این مورد گفت: «این بازی سنتی دیپلماسی انرژی است؛ بستن قرارداد برای به دست آوردن بشکه‌های اضافی نفت». وی سپس افزود: «منافع اقتصادی آمریکا و ایران در مورد تولید بشکه‌های بیشتر در بازار یکی است».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، اما ضمن رد هرگونه توافق با تهران در خصوص بازار جهانی نفت گفت: ایالات متحده به اجرای دقیق چارچوب محکم نفت و سایر تحریم‌ها علیه ایران ادامه می‌دهد. وی سپس تشریح کرد که دلیل نوسان در صادرات نفت، واکنشی طبیعی به قیمت و عوامل دیگر است.

در این میان، آمریکا اگرچه همچنان اجازه فروش نفت ایران به کشور‌هایی همچون کره جنوبی، ژاپن و کشور‌های اروپایی را نمی‌دهد، اما در مورد فروش گسترده آن به چین واکنشی نشان نداده است.

بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی، تولید ایران در ماه ژوئیه (۱۰ تیر تا ۹ مرداد) به سه میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۸ بشمار می‌رود.

فرناندو فریرا مدیر ریسک ژئوپلیتیک شرکت مشاوره سرمایه‌ای رپیدان انرژی گروپ (Rapidan Energy Group) مستقر در واشنگتن در این خصوص گفت: «جو بایدن تمایل دارد در ازای کاهش غنی سازی اورانیوم از سوی ایران، به سمت دیگری نگاه کند. ضمن آنکه چنانچه بشکه‌های نفت بیشتری وارد بازار نفت شود و قیمت‌ها تعدیل شود، کاخ سفید خوشحال خواهد شد».

پیش از این جواد اوجی وزیر نفت ایران گفته بود که تولید نفت در هفته‌های آینده به ۳.۴ میلیون بشکه در روز می‌رسد.

این خبرگزاری آمریکایی در ادامه افزایش فروش نفت ایران را یکی از ملموس‌ترین نشانه‌های خروج ایران از انزوا به ویژه پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا از برجام دانسته و می‌افزاید: ایران در حال حاضر روابط خود را با رقبای منطقه‌ای بهبود بخشیده و نزدیکی با چین به عنوان ابرقدرت آسیایی را تقویت کرده است. به همین دلیل افزایش تولید نفت و بازگشت آن به بزار جهانی دور از انتظار نبود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->