واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

هتک حرمت قرآن در دانمارک ممنوع خواهد شد | حبس و جریمه نقدی در انتظار عامل هتک حرمت

  • کد خبر: ۱۸۰۹۲۰
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱
هتک حرمت قرآن در دانمارک ممنوع خواهد شد | حبس و جریمه نقدی در انتظار عامل هتک حرمت
دولت دانمارک در نهایت به اعتراض‌ گسترده کشورهای مسلمان به هتک حرمت قرآن کریم واکنش نشان داد و امروز (جمعه) قانونی برای ممنوعیت سوزاندن این کتاب مقدس ارایه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای روزنامه لو فیگارو دقایقی پیش اعلام کرد که این ماده قانونی همچنین در مورد هتک حرمت کتاب مقدس انجیل، تورات و نماد‌های مذهبی مانند صلیب نیز اعمال خواهد شد.

وزیر دادگستری دانمارک امروز در یک نشست مطبوعاتی گفت که این قانون «رفتار نامناسب با اشیاء مذهبی مهم برای یک جامعه دینی را ممنوع خواهد کرد».

پیتر هاملگارد (Peter Hummelgaard) تاکید کرد که این قانون به طور خاص سوزاندن یا لگدمال کردن این اشیاء را در اماکن عمومی هدف قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: «عمل تحقیرآمیز و غیرهمدلانه» سوزاندن قرآن «به منافع دانمارک و دانمارکی‌ها آسیب می‌زند».

جریمه نقدی و ۲ سال حبس

بر اساس گزارش لو فیگارو، قانون جدید قرار است در فصل ۱۲ قانون جزا که به امنیت ملی دانمارک می‌پردازد، گنجانده شود و متخلفان به جزای نقدی و ۲ سال حبس محکوم می‌شوند.

وزیر دادگستری دانمارک تاکید کرد: «این قلب و انگیزه کاری است که ما انجام می‌دهیم. ما نمی‌توانیم بیکار بنشینیم در حالی که چند نفر هر کاری که می‌توانند برای برانگیختن واکنش‌های خشونت‌آمیز انجام می‌دهند».

در ماه‌های اخیر هتک حرمت قرآن کریم در برخی کشور‌های اروپایی مدعی حقوق بشر و آزادی بیان همچون سوئد و دانمارک، خشم مسمانان جهان را برانگیخت.

لازم به یادآوری است که دانمارک قانون ۱۵۰ ساله این کشور مبنی بر «ممنوعیت توهین به ادیان» را در اواسط خرداد ۱۳۹۶ لغو کرده بود؛ قانونی که به موجب آن هرگونه اهانت به مقدسات یک دین در ملاء عام، از جمله آتش زدن کتاب‌های آسمانی، پیگرد قانونی به همراه داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->