۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

صدور حکم بدوی حرمت شکنان تاسوعای حسینی در بهشت زهرا (س) اراک (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۲۵۷۴
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
صدور حکم بدوی حرمت شکنان تاسوعای حسینی در بهشت زهرا (س) اراک (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)
طبق اعلام روابط عمومی دادگستری کل استان مرکزی، حکم حرمت شکنان تاسوعا حسینی(ع) در بهشت زهرا(س) اراک بعد از طی فرآیند قانونی و رسیدگی در شعب صالحه دادسرا و سپس دادگاه صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این اطلاعیه آمده است: این رای اولیه مربوط به هشت متهم مرد و یک متهم زن به جرم اخلال در نظم و آسایش عمومی و توهین به ائمه و مقدسات اسلام صادر شده است.

در ادامه اطلاعیه آمده است: دادگاه بر اساس گزارش موثق و مستند ضابطین و تحقیقات فنی و قضایی و محتوای مطالب و تصاویر موجود بعضی از متهمین در فضای مجازی، مشاهده فیلم دوربین‌های مدار بسته که نشان می‌دهد در روز تاسوعای حسینی که همه مردم به عزاداری مشغول هستند متاسفانه متهمین بر سر قبری تجمع کرده و با پخش آهنگ خاص هتک حرمت تاسوعای حسینی نموده‌اند و ارتباط قبلی برخی از متهمین با یکدیگر برای تحریک افراد به حضور در مراسم و برنامه‌ریزی قبلی و سابقه حضور برخی از متهمین در اغتشاشات سابق نیز محرز و مسلم شده است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: مقام قضایی پرونده با استناد به قانون مجازات اسلامی و نیز قانون آیین دادرسی کیفری، متهمین را با توجه به انگیزه و شیوه ارتکاب جرم و اهمیت موضوع و جریحه‌دار شدن قلوب مردم مسلمان و متدین کشور با نشر فیلم در فضای مجازی و با عنایت به اتهام آن‌ها دائر بر اخلال در نظم عمومی و اهانت به مقدسات به تحمل ۲ فقره حبس تعزیری، شلاق تعزیری، اقامت اجباری درنقاط معین و محرومیت از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی محکوم کرد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: همچنین محکومیت‌های فوق پیرامون اتهامات متهمان مرد است و تنها متهمه زن بر اساس نظر محکمه با حکم برائت از اتهامات انتسابی مواجه شده است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: دیگر اتهامات برخی متهمین پرونده (نگهداری مواد مخدر) در دادگاه انقلاب اسلامی اراک رسیدگی و رای محکومیت صادر شده است.

در این اطلاعیه تصریح شده است: این حکم بدوی و قابل اعتراض است و رسیدگی به این پرونده به صورت عادلانه و با برخورداری از حق تعیین وکیل توسط متهمان و به دور از حواشی و با توجه به دلایل و مستندات انجام شده است و بی شک دادگستری استان مرکزی دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی را رویکرداصلی خود می‌داند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->