اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محمدحسین ولایتی، عکاس ایرانی وارد سفارت ایران در کابل شد

  • کد خبر: ۱۸۰۹۸۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
محمدحسین ولایتی، عکاس ایرانی وارد سفارت ایران در کابل شد
«محمدحسین ولایتی» عکاس خبرگزاری تسنیم، شب گذشته وارد سفارت ایران در کابل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری تسنیم نوشته است که «محمدحسین ولایتی» عکاس این خبرگزاری شب گذشته وارد سفارت ایران در کابل شده است.

تسنیم در ادامه تاکید کرد: «طالبان شب گذشته محمدحسین ولایتی عکاس خبرگزاری تسنیم را تحویل سفارت ایران در کابل داده است.»

این خبرگزاری می‌گوید که بلال کریمی معاون سخنگوی طالبان نیز این خبر را تائید کرده است.

این درحالی است که شب گذشته وزیر امور خارجه ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «تلاش‌های فشرده دیپلماتیک و کنسولی برای بازگرداندن عکاس خبرگزاری تسنیم آقای محمدحسین ولایتی جریان دارد. امیدوارم ایشان در ساعات آینده تحویل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل شود.»

هفته گذشته خبرگزاری تسنیم اعلام کرد که روز شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ طالبان محمدحسین ولایتی عکاس این خبرگزاری را هنگامی که میخواست از فرودگاه کابل به تهران بازگردد بازداشت کرده‌اند.

مرکز خبرنگاران افغانستان با ابراز نگرانی از بازداشت محمدحسین ولایتی از مسئولان طالبان خواسته بود که این عکاس خبری را آزاد کنند و به روند بازداشت و آزار و اذیت خبرنگاران در افغانستان پایان دهند.

به گفته این مرکز، در سه هفته گذشته دست‌کم ۱۱خبرنگار در مناطق مختلف این کشور بازداشت شده‌اند که ۹ نفر از آن‌ها همچنان در زندان به‌سر می‌برند.

به گفته مرکز خبرنگاران افغانستان دست‌کم چهار خبرنگار دیگر که در ماه‌های اخیر بازداشت شده بودند نیز در زندان هستند که با این حساب مجموع خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ای که در حال حاضر در کشور زندانی‌اند به ۱۳نفر می‌رسد.

دلیل بازداشت تمام این خبرنگاران روشن نیست و مسئولان طالبان در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

این درحالی است که روز گذشته خیرالله خیرخواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان گفته است که در سال گذشته در سطح کشور، هیچ خشونتی در برابر خبرنگار ثبت نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->