فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن آخرین جزئیات وضعیت صابر کاظمی از زبان وزیر ورزش حملۀ هوادار متمول به کاپیتان پرسپولیس واکنش سردار آزمون به شایعه حمل کوکائین پای زنان به ورزشگاه امام رضا(ع) باز شد+ فیلم اوسمار با پرسپولیس وارد معامله‌ای دو سر برد شد شایعه دستگیری مهاجم تیم ملی با کوکائین تکذیب شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان بازگشت سردار آزمون مشخص شد پخش زنده بازی بایرن‌مونیخ و بایرلورکوزن (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد پخش زنده بازی رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس پخش زنده بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی منچستریونایتد و ناتینگهام فارست (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی
سرخط خبرها

مدیر باشگاه استقلال متواری شد

  • کد خبر: ۱۸۱۱۰
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶
مدیر باشگاه استقلال متواری شد
عضو جدید باشگاه استقلال گویا یکی از متهمان فراری فساد کلان اقتصادی است و او با همکاری عده‌ای توانسته از کشور فرار کند و به امارات برود.

به گزارش شهرآرانیوز، انتخابات هیئت مدیره جدید باشگاه استقلال در تاریخ سیزدهم بهمن ماه ۹۸ برگزار شد و با حکم سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان فردی به نام مهدی شریفی نیک نفس به عنوان یکی از اعضای جدید هیئت مدیره این باشگاه تهرانی معرفی شد، اما این عضو جدید باشگاه استقلال گویا یکی از متهمان فراری فساد کلان اقتصادی است و او با همکاری عده‌ای توانسته از کشور فرار کند و به امارات برود.


وی در پرونده ۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون یورویی پتروشیمی و کاتالیست‌های تقلبی نقش داشته و به همین دلیل هم اکنون از کشور متواری شده است.


در پرونده پتروشیمی نام ۱۴ متهم به چشم می‌خورد که برای آن‌ها کیفرخواست صادر شده و بر اساس این کیفرخواست اتهام این افراد مشارکت و معاونت در اخلال کلان اقتصادی در حوزه پتروشیمی است.


مهدی شریفی نیک نفس با اطلاعی که داشته به بهانه دور زدن تحریم‌ها و پیگیری پرونده‌های پتروشیمی از کشور خارج شد و با دقت در پرونده او می‌توان متوجه شد که کارشناس پرونده از فرار او مطلع بوده ؛ از سوی دیگر متأسفانه بازپرس متهم علی‌رغم تاکیدات انجام گرفته او را ممنوع الخروج نکرده و بدون آن که قرار وثیقه صادره در خصوص متهم را تقلیل دهد با دستور غیرقانونی ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از وثایق او را هم رفع بازداشت کرد.


مشخص نیست با وجود آن که او جزء متهمان بوده، وزیر ورزش چگونه برای او حکم عضویت هیئت مدیره در یکی از پر طرفدار‌ترین تیم‌های فوتبال کشور را صادر کرده است؟

 

منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->