زلزله‌ای به بزرگی ۸ ریشتر روسیه را لرزاند | احتمال بروز سونامی در شرق روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است
سرخط خبرها

افزایش ۴برابری تعداد قطار‌ها در مسیر تهران به خرمشهر و اهواز

  • کد خبر: ۱۸۱۱۳۹
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
افزایش ۴برابری تعداد قطار‌ها در مسیر تهران به خرمشهر و اهواز
با آغاز مرحله سوم عرضه بلیت قطار سفر اربعین بدون افزایش قیمت، ظرفیت قطار‌ها از مبدأ تهران و مشهد به ترتیب چهار و دو برابر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از وسایل حمل‌ونقل عمومی ایمن و راحت، قطار است که طرفداران زیادی هم دارد. اما در روز‌های اخیر بسیاری از زائران اربعین که قصد سفر به سوی شهر‌های مرزی را داشتند، با مشکل تهیه بلیت قطار مواجه بودند.

اما با برنامه‌ریزی مسئولان، از ساعت۱۰صبح امروز مرحله سوم فروش بلیت قطار اربعین آغاز شد و زائران می‌توانند برای تهیه بلیت اقدام کنند.

افزایش ۴برابری تعداد قطار‌ها در مسیر تهران به خرمشهر و اهواز

میعاد صالحی، مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه تعداد قطار‌های ویژه سفر اربعین افزایش یافته است، می‌گوید: در ایام اربعین تعداد قطار‌ها به سمت کرمانشاه و خرمشهر نسبت به ایام عادی بیشتر شده و این قطار‌ها باکیفیت بهتری هستند. همچنین با برنامه‌ریزی صورت گرفته تعداد قطار‌ها از تهران به خرمشهر و اهواز چهاربرابر شده است.

یکی از موضوعاتی که ممکن است زائران را برای تهیه بلیت نگران کند، افزایش هزینه‌هاست؛ به‌طوری‌که قیمت اتوبوس برای سفر اربعین نسبت به ایام عادی دوبرابر شده است. البته مسئولان دلیل این امر را خالی بودن یک سر اتوبوس عنوان کرده‌اند. با این وجود، در زمینه قطار‌ها این افزایش قیمت اعمال نشده است.

راه‌اندازی قطار ساری ـ کرمانشاه برای زائران سفر اربعین

در مرحله سوم عرضه بلیت قطار سفر اربعین، قطار‌هایی در مسیر زاهدان ـ خرمشهر، کرمان ـ خرمشهر و یزد ـ خرمشهر پیش‌بینی و برای نخستین‌بار قطار از مسیر ساری به سوی کرمانشاه هم در ایام اربعین راه‌اندازی شده است تا زائران از شمال کشور هم بتوانند از طریق مرز خسروی عازم زیارت اربعین شوند.

مرز خسروی در روز‌های اخیر با وجود زیرساخت‌های مناسب، مورد استقبال زیادی قرار نگرفته است و بیشتر زائران از مرز مهران عازم عراق می‌شوند.

بر اساس گزارش سازمان حج و زیارت، پس از تهران، زائران استان خراسان رضوی بیشترین متقاضیان زیارت اربعین در سامانه سماح هستند. با توجه به افزایش تقاضا از مشهد، ظرفیت و تعداد قطار‌ها از مبدأ مشهد به مرز‌های خروجی هم افزایش یافته است. صالحی می‌گوید: ظرفیت قطار‌های فوق‌العاده بر اساس تقاضا در مسیر مشهد ـ کرمانشاه امسال  دوبرابر و در مسیر مشهد ـ خرمشهر رشد قابل توجهی داشته است.

امسال قطار تهران ـ کربلا هم برای نخستین‌بار راه‌اندازی شد و دومین حرکت این قطار روز گذشته صورت گرفت و زائران عصر امروز به کربلا می‌رسند. زائران با این قطار در حدود ۲۶ساعت تهران تا کربلا را طی می‌کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->