پشت صحنه سکانس عروسی در تاسیان + عکس کارت عروسی لاکچری محمدرضا گلزار! + عکس اطلاعیه وزارت ارشاد برای جاماندگان اینترنت هدیه خبرنگاران پلتفرم «فیلم‌نت» فیلم‌های توقیفی را پخش می‌کند! روایتی از زندگی دو خانواده هر روز صبح از شبکه دو رسول صدرعاملی: استاد فرشچیان، هنرمندی بزرگ و تکرارنشدنی بود بازیگر «سوپرمن» به طرح اخراج مهاجرین توسط ترامپ پیوست! ایجاد کارخانه انیمیشن در خراسان، گامی مهم در حمایت از تولیدات پویانمایی + فیلم تیلور سوئیفت کارگردان سینما شد! کاظم چلیپا: استاد فرشچیان ارتباط خاصی با امام رضا(ع) داشتند + فیلم فیلم جدید تام کروز به دلیل اختلاف بر سر بودجه تعلیق شد مسابقه «یک دو صدا» در ایام اربعین از رادیو پخش می‌شود حمایت بازیگران «بازی تاج‌وتخت» از مردم فلسطین همچنان ادامه دارد + تصاویر پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر شهید سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان
سرخط خبرها

 «ابوالفضل پورعرب» اتللو را روی صحنه می برد

  • کد خبر: ۱۸۱۳۴۰
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
 «ابوالفضل پورعرب» اتللو را روی صحنه می برد
ابوالفضل پورعرب انتخاب بازیگرانش را برای اجرای نمایش «اتللو» نوشته ویلیام شکسپیر آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بعد از ۲۰ سال ابوالفضل پورعرب نمایش اتللو را در تالار وحدت به اجرا می‌گذارد. او از سال گذشته این را نمایش را برای اجرا آماده می‌کرد؛ ولی به دلیل تغییرات در تاریخ اجرا‌های تالار وحدت، زمان‌بندی در نظر گرفته شده است تا گروه نمایشی اتللو به کارگردانی پورعرب ۴۰ شب روی صحنه باشد.

ابوالفضل پورعرب سال‌ها قبل در دهه ۸۰، نمایش «خسیس» نوشته مولیر را هم در تالار وحدت کارگردانی کرده بود و از همان زمان قصد اجرای اتللو را هم داشت، اما نزدیک به ۲۰ سال اجرای این کار به تعویق افتاد.

علیرضا تقی‌پور که مسئولیت تهیه کنندگی این نمایش را برعهده دارد، گفت: در حال حاضر پورعرب بازیگران این تئاتر را انتخاب می‌کند و فعلا عوامل این نمایش به طور رسمی معرفی نشده‌اند.

تقی پور افزود: آقای پورعرب تقریبا بازیگران اصلی این نمایش را انتخاب کرده و با تکمیل شدن عوامل گروه، تمرینات این نمایش آغاز می‌شود. انشالله تا قبل از سرگیری فیلمبرداری فیلم مستند سگ بتوانیم این نمایش را به دید عموم بگذاریم.

ابوالفضل پورعرب بازیگر و کارگردان ۶۲ ساله سینما که بیش از چهار دهه است در عرصه بازیگری فعالیت می‌کند و نقش‌آفرینی در حدود ۵۰ فیلم را تاکنون در کارنامه خود ثبت کرده است. بسیاری از این فیلم‌ها همچون «عروس»، «نرگس»، «چهره»، «دست‌های آلوده»، «غریبانه» و «مردی شبیه باران» از جمله آثار ماندگار سینمای ایران هستند.

سریال نمایش خانگی شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی نیز از جمله کار‌های پربیننده پورعرب در سال‌های اخیر بوده است. او در فیلم توقیفی کاناپه به کارگردانی کیانوش عیاری هم بازی کرده و فیلم غیبت موجه با بازی او که به کارگردانی عباس رافعی ساخته شده، پس از چهار سال هنوز موفق به گرفتن پروانه نمایش نشده است.

منبع: آفتاب نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->