انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رییس جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند اولین جلسه کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای اسکار ۲۰۲۵
سرخط خبرها

ستاره‌هایی که روی فرش قرمز جشنواره ونیز می‌روند

  • کد خبر: ۱۸۱۳۸۵
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
ستاره‌هایی که روی فرش قرمز جشنواره ونیز می‌روند
با وجود اعتصاب اتحادیه بازیگران آمریکا، تعدادی از ستاره‌های هالیوودی برای تبلیغ فیلم‌هایشان روی فرش قرمز جشنواره ونیز می‌روند.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره فیلم ونیز تأیید کرد که «آدام درایور»، ««جسیکا چستین»، «مدی میکلسن» و «لندری جونز» از جمله بازیگران مطرح هالیوودی خواهند که روی فرش قرمز جشنواره ونیز خواهند رفت.

«آدام درایور» برای تبلیغ فیلم «فراری» ساخته «مایکل مان» که در آن نقش شخصیت اصلی و پیشگام ایتالیایی مسابقات اتومبیل رانی یعنی «انزو فراری» را بازی می‌کند به جشنواره ونیز خواهد رفت و  «لندری جونز» هم برای فیلم «داگمن» ساخته جدید «لوک بسون» در ونیز حاضر می‌شود.

همچنین «مدس میکلسن» برای فیلم «سرزمین موعود» ساخته «نیکولای آرسل» کارگردان دانمارکی و «جسیکا چستین» نیز روی فرش قرمز فیلم «خاطره»ساخته سینماگر مولف مکزیکی «میشل فرانکو» خواهد رفت که نخستین نقش او پس از بازی در نقش برنده اسکار در فیلم «چشمان تامی فی» است.

  همچنین انتظار می رود «کیلی اسپانی» و «ژاکوب الوردی» که نقش پریسیلا و الویس پریسلی را در فیلم سینمایی «پریسیلا» ساخته «سوفیا کاپولا» بازی کردند و همچنین خود «پریسیلا پریسلی» در ونیز حضور داشته باشند.

همه فیلم‌های فوق معافیت‌های موقت اتحادیه بازیگران آمریکا (SAG-AFTRA) را دریافت کرده‌اند، زیرا آنها تولیدات مستقلی هستند که توسط اعضای اتحادیه تهیه‌کنندگان سینما و تلویزیون آمریکا (AMPTP) تولید نشده‌اند.

با این حال، طبق گزارش خبرگزاری ایتالیایی «ANSA»، «کیفر ساترلند» نیز احتمالاً برای ادای احترام به آخرین فیلم «ویلیام فریدکین» فقید، درام حقوقی «دادگاه نظامی شورش کین » در ونیز حضور خواهد داشت، علیرغم اینکه این فیلم کمپانی پارامونت گلوبال از اعضای اتحادیه تهیه‌کنندگان آمریکا تولید شده است.

طبق اعلام پیشین،  «آوا دوورنی» که درام «منشاء» او با الهام از فیلم «کاست: ریشه‌های نارضایتی ما» اثر «ایزابل ویلکرسون» نویسنده برنده جایزه پولیتزر ساخته شده است، اولین اثر یک کارگردان زن آفریقایی-آمریکایی را در رقابت ونیز خواهد داد. توسط سازمان بین المللی «AIDS» با دریافت جایزه الهام‌بخش مورد تقدیر قرار خواهد گرفت اما هنوز مشخص نیست که ستاره های فیلم شامل «آنجانو الیس-تیلور»، «نیسی نش»، «جان برنتال» و «ورا فارمیگا» در جشنواره حضور خواهند داشت یا خیر.

پیش‌تر «بردلی کوپر» بازیگر و کارگردان فیلم «مایسترو» اعلام کرده که در سایه اعتصابات جاری در هالیوود به صورت قطعی در جشنواره ونیز حضور نخواهد یافت.

هالیوود با اعتصاب و انجمن نویسندگان و انجمن بازیگران سینمای آمریکا - فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا (SAG-AFTRA) در مبارزه برای افزایش دستمزد پایه و تضمین عدم جایگزینی کار آنها با هوش مصنوعی، با چالش بزرگی رو به رو شده است. این اعتصابات تاثیر زیادی بر صنعت فیلم گذاشته موجب تعطیلی پروژه‌ها و تاخیر در اکران‌های سینمایی شده، ضمن این که استودیوها را از استفاده از بازیگران برای تبلیغ پروژه‌هایشان بازداشته است.

مسائل اصلی این دو نهاد سینمایی عبارتند از هوش مصنوعی، سهم از درآمد سامانه‌های نمایش آنلاین و افزایش اساسی حداقل دستمزدها با توجه به تورم است.

این نخستین اعتصاب دوگانه (نویسندگان و بازیگران) در بیش از ۶۰ سال اخیر است.

هشتادمین جشنواره فیلم‌ ونیز از ۳۰ آگوست تا ۹ سپتامبر (۸ تا ۱۸ شهریور) در ایتالیا برگزار خواهد شد و طبق اعلام پیشین «دیمین شزل» کارگردان فیلم «لا لا لند» ریاست هیات داوران بخش مسابقه اصلی ونیز ۲۰۲۳ را بر عهده خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->