ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح
سرخط خبرها

وزیر صمت: خودرو‌های برقی را می‌توان در منازل شارژ کرد

  • کد خبر: ۱۸۱۴۶۸
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
وزیر صمت: خودرو‌های برقی را می‌توان در منازل شارژ کرد
وزیر صمت با بیان اینکه امکان شارژ کردن خودرو‌های برقی در منازل هم وجود دارد، گفت: خودرو‌های برقی که از شب تا صبح شارژ شوند، ۵۰۰ کیلومتر پیمایش را در طول روز خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی در آیین بهره‌برداری همزمان از ۱۵ ایستگاه شارژر خودرو‌های برقی مجهز به ۷۴ دستگاه شارژر که عصر امروز با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و جمعی از معاونان، مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران در محل سالن برج آزادی برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد برقی شدن تهران هستیم. آرزویی که سال‌ها برای آن تلاش شد و امروز شاهد تحقق آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه موضوع برقی‌سازی خودرو‌ها به سال‌های دور بر می‌گردد، گفت: شاید این مسئله به بیش از یک قرن گذشته برگردد، موضوعی که مورد توجه کشور‌ها قرار گرفت و برخی از کشور‌های به سمت برقی‌سازی خودرو‌ها گام برداشتند.

وزیر صمت با بیان اینکه در حال حاضر برقی کردن خودرو‌ها در دنیا در حال توسعه و با سرعت زیاد در حال انجام است تصریح کرد: برقی‌سازی خودرو‌ها و اتوبوس‌ها و موتورسیکلت‌ها مزیت‌های خوبی را دارد که از آن جمله می‌توان به کاهش آلودگی هوا و کاهش هزینه‌های سوخت اشاره کرد.

علی‌آبادی با بیان اینکه منبع باطری‌های خودرو‌های برقی از لیتیوم و سدیم است، گفت: هر کدام از این عناصر و فلزات محدود و کمیاب هستند و ما باید به سمت خودرو‌های هیدروژنی گام برداریم که این مسئله بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه آقای زاکانی شهردار تهران توجه ویژه‌تری را نسبت به سایر شهرداران قبلی پایتخت به موضوع برقی‌سازی اتوبوس‌ها در سطح شهر تهران داشته است، گفت: در این خصوص و در باب این حرکت ارزشمند از شورا و شهردار تهران قدردانی می‌شود.

وزیر صمت با بیان اینکه امکان شارژ کردن خودرو‌های برقی در منازل هم وجود دارد، تصریح کرد: این امر به گونه‌ای است که حتی می‌توانیم در ساعاتی که پیک استفاده از برق نباشد، خودرو‌های برقی را شارژ کنیم و خودرو‌های برقی که از شب تا صبح شارژ شوند ۵۰۰ کیلومتر پیمایش را در طول روز خواهند داشت.

وی با اشاره به راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژر در سطح شهر تهران گفت: این ایستگاه‌ها برای ارائه خدمات به شهروندانی که دارای خودرو‌های برقی و موتورسیکلت‌های برقی هستند راه‌اندازی شده تا آن‌ها نیز بتوانند در طول روز و در ساعاتی خودرو‌های برقی خود را شارژ کنند ضمن اینکه شارژ خودرو‌های برقی به صورت فست در بازه زمانی ۱۰ دقیقه‌ای ۱۰۰ کیلومتر شارژ می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->