محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

«منصوریان» دردسر جدید فولاد

  • کد خبر: ۱۸۱۴۸۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
  • ۲
«منصوریان» دردسر جدید فولاد
باشگاه فولاد فعلا اجازه استخدام سرمربی جدید ندارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه فولاد خوزستان به طور یکطرفه تصمیم به قطع همکاری با علیرضا منصوریان را گرفته و تا زمانی که با این مربی تسویه حساب مالی نکند نمی‌تواند سرمربی جدیدی استخدام کند. بر اساس قوانین جدید آیین نامه سازمان لیگ، باشگاهی که با سرمربی خود در میانه فصل به صورت یکطرفه فسخ قرارداد می‌کند اگر سقف بودجه اش پر باشد نمی‌تواند سرمربی جدیدی جایگزین او کند و آن مربی هم تا پایان فصل اجازه همکاری با هیچ باشگاهی را نخواهد داشت.

با این تفاسیر باشگاه فولاد در شرایط فعلی مجبور است حکم برکناری منصوریان را صادر و توافق مالی انجام شده را برای سازمان لیگ ارسال کند تا بر اساس آن سقف بودجه اش برای استخدام سرمربی جدید مشخص شود.

قرارداد منصوریان ۱۲ میلیارد تومان برای یک فصل بوده که ۳۰ درصد آن به این مربی پرداخت شده است. از این رو هر چقدر باقی مانده از این مبلغ به منصوریان پرداخت شود مابقی ان دستمزد سرمربی جدید فولاد خواهد بود. این یعنی اینکه فولاد باید دنبال مربیانی باشد که حاضرند با ۷، ۸ میلیارد تومان در این باشگاه کار کنند. البته فولاد از جمله باشگاه‌هایی بود که خواهان افزایش سقف بودجه شد، اما کمیته ناظر بر قرارداد‌های حرفه‌ای در فدراسیون فوتبال این درخواست را رد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی کرانی
Turkiye
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
0
3
بااین شیوه باید فولاد را فصل بعد در لیگ یک زیارت کنیم متاسفانه این بلا را هیئت مدیره بر سر باشگاه فولاد اوردند و مردم خوزستان را نارحت کردند
علی کرانی
Turkiye
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
2
3
بااین شیوه باید فولاد را فصل بعد در لیگ یک زیارت کنیم متاسفانه این بلا را هیئت مدیره بر سر باشگاه فولاد اوردند و مردم خوزستان را نارحت کردند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->