لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

دختر ۱۶ ساله به دست نامزدش در مراغه به قتل رسید (۷ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۱۶۷۷
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹
دختر ۱۶ ساله به دست نامزدش در مراغه به قتل رسید (۷ شهریور ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از قتل یک دختر جوان به دست نامزدش و دستگیری قاتل ۲۱ ساله در کمتر از ۱۰ ساعت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ توحید فارسی با اعلام این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های ۱۱۰ پلیسی، مبنی بر قتل دختر ۱۶ ساله با ضربات چاقو در یکی از محلات این شهرستان، بلافاصله ماموران پلیس آگاهی و انتظامی این شهرستان جهت بررسی صحنه جرم در محل مورد نظر حاضر شدند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات صورت گرفته و بازدید محل قتل و جسد مقتوله مشخص شد، قتل توسط نامزد متوفی که جوانی ۲۱ ساله بوده صورت گرفته و پس از آن از صحنه متواری شده است.

سرهنگ فارسی خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی با اشرافیت اطلاعاتی و شناسایی هویت قاتل، در یک اقدام ضربتی موفق شدند قاتل ۲۱ ساله را ظرف کمتر از ۱۰ ساعت دستگیر و به مقر پلیس آگاهی دلالت دادند.

وی تصریح کرد: در بازجویی‌های پلیسی و مواجهه با شواهد و مدارک و ادله پلیسی در نهایت متهم به قتل نامزدش با انگیزه اختلاف خانوادگی اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->