صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

رکوردشکنی "آیرون من" مشهدی در رشته سه‌گانه + ویدئو

  • کد خبر: ۱۸۱۹۲۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
رکوردشکنی
ورزشکار مشهدی رکورد جدیدی را به نام خودش ثبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد ظفریان، ورزشکار مشهدی که چند سالی می‌شود در رشته سه‌گانه فعالیت می‌کند برای حضور در مسابقات آسیایی ترکیه و نیز با هدف شناساندن این رشته ورزشی به عموم مردم، رکورد جدیدی را در این رشته ثبت کرد. این ورزشکار پیش از این در رشته‌های سه‌گانه و دوگانه چندعنوان قهرمانی کشور را هم در کارنامه دارد و امیدوار است با حمایت مسئولان بتواند یک اسپانسر برای مسابقات بین‌المللی ترکیه پیدا کند و در این دوره به‌عنوان نماینده ایران شرکت کند.


رشته سه‌گانه که شامل شنا، دوچرخه‌سواری و دوومیدانی می‌شود یکی از رشته‌های همگانی است که هرساله مسابقات جهانی جذابی هم دارد. ظفریان در این برنامه موفق شد ابتدا ۱۹۰۰متر شنا، ۹۰کیلومتر رکاب‌زدن و در پایان ۲۱کیلومتر دویدن را در مدت زمان ۵ساعت و ۱۰دقیقه به ثبت برساند. این ورزشکار به‌عنوان اولین ورزشکار خراسانی موفق شد این رکورد را ثبت کند.

ظفریان درخصوص برنامه‌ای که اجرا کرد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: هدف من معرفی و شناساندن این رشته به عموم مردم بود و می‌خواستم بگویم ورزش سنگینی مثل سه‌گانه علاوه بر آمادگی جسمانی زیاد نیازمند آمادگی ذهنی و قدرت منتال بالایی هم هست و با قدرت ذهن می‌توان این کار سخت و سنگین را انجام داد.

وی در پایان گفت: چند ماه دیگر مسابقات آسیایی در کشور ترکیه برگزار می‌شود و امیدوارم شرایط به‌گونه‌ای رقم بخورد که با حمایت مسئولان و اسپانسر‌ها بتوانم در این مسابقات شرکت کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->