معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

دادستان کشور به موضوع کم‌فروشی در اقلام خوراکی و مصرفی ورود کرد

  • کد خبر: ۱۸۱۹۳۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
دادستان کشور به موضوع کم‌فروشی در اقلام خوراکی و مصرفی ورود کرد
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور درخصوص کم‌فروشی‌ها در برخی اقلام خوراکی و مصرفی به وزیر صمت نامه نوشت.

به گزارش شهرآرانیوز غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور در پی وصول گزارش‌های متعدد مردمی در زمینه کم‌فروشی برخی کالا‌ها به ویژه اقلام خوراکی و مصرفی در نامه‌ای خطاب به عباس علی‌آبادی وزیر صنعت اظهار داشت: اگرچه حسب گزارش سازمان ملی استاندارد، میزان کم‌فروشی برخی کالا‌ها روندی کاهشی داشته است؛ اما آمار‌های ارائه شده مبنی بر وجود حداقل ۲۷ درصد کم‌فروشی و میانگین کمبود ۷.۲ درصد در محتویات فرآورده‌ها در بسته‌های کالایی، بیانگر وضعیت غیرقابل قبولی است که تضییع حقوق عامه و آسیب به حقوق و دارایی شهروندان را در پی دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع و نارضایتی و شکایات متعدد هموطنان از کم‌فروشی برخی واحد‌های تولیدی به ویژه در حوزه اقلام مصرفی و خوراکی، ضرورت دارد.

ترکی افزود: برنامه‌ریزی دقیق برای اعمال موثر سازوکار‌های بازرسی و نظارت بر فرایند درج قیمت، بسته‌بندی، توزیع و عرضه کالا، تدابیر و اقدامات اثربخش به منظور برچیده شدن بساط کم‌فروشی و برخورد قاطع و بازدارنده با متخلفان با قید فوریت در دستور کار واحد‌های ذی‌ربط در آن وزارتخانه قرار گیرد.

معاون دادستان کل کشور افزود: مطابق احکام شرع مقدس و با توجه به تکالیف قانونی و نظارتی آن وزارتخانه و در اجرای ماده ۲۹۰ «قانون آیین دادرسی کیفری»، ماده ۴ «دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه» و تکالیف قانونی و نظارتی دادستانی کل کشور در امر صیانت از حقوق عامه و به منظور حفظ حقوق و دارایی مردم، توجهاً به مفاد بند (الف) ماده ۳ «دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارمندان و پیشگیری از آن» دستور داده شود تا با همکاری سازمان ملی استاندارد، سازمان تعزیرات حکومتی و سایر واحد‌های نظارتی اعمال نظارت‌های قانونی بر روند تولید و بسته‌بندی محصولات و ارائه خدمات در واحد‌های تولیدی و صنفی تشدید شود.

ترکی خطاب به وزیر صنعت معدن تجارت گفت: به واحد‌های تولیدی و خدماتی و دست‌اندرکاران این حوزه تکالیف و تعهدات مرتبط و لزوم رعایت کامل حقوق مصرف‌کنندگان اعلام و تبعات حقوقی و کیفری ناشی از عدم رعایت موارد یادشده ابلاغ شود.

معاون دادستان کل کشور تصریح کرد: در صورت احراز کم‌فروشی در روند بازرسی و نظارت‌های قانونی، مراتب را با قید فوریت برای رسیدگی به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام و همزمان گزارش تخلفات عمده، کلان و یا سازمان یافته، برای پیگیری و نظارت لازم به این مرجع ارسال شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->