وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا
سرخط خبرها

شیخ‌زاده: ورزش ناشنوایان مظلوم است

  • کد خبر: ۱۸۱۹۶۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
شیخ‌زاده: ورزش ناشنوایان مظلوم است
نامزد ریاست هیات ورزش ناشنوایان خراسان رضوی گفت: هیأت ورزش ناشنوایان ۱۸ رشته را پوشش می‌دهد که خوشبختانه خراسان رضوی در تمام رشته‌ها نماینده دارد، اما این هیات مظلوم است.

 محمدرضا شیخ زاده در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: برخی رشته‌های ورزشی به قهرمانان خود افتخار می‌کنند، ورزشکاران ناشنوا خراسان رضوی در تمامی میادین کشوری و بین‌المللی صاحب مقام هستند از این رو از مدیر کل ورزش و جوانان استان در حوزه تخصیص اعتبارات و سالن‌های ورزشی مساعدت می‌طلبیم.

وی از فعالیت هزار ورزشکار آقا و ۶۰۰ ورزشکار خانم ناشنوا خبر داد و گفت: در هیات ما امور دوستانه پیش می‌رود و رئیس و مرئوس معنا ندارد. ضمن اینکه تمامی اعضای هیات ورزش ناشنوایان استان ناشنوا هستند.

رئیس اسبق ورزش ناشنوایان خراسان رضوی ادامه داد:طی چهار سال گذشته جزو استان‌های برتر کشور بودیم، سال اولی که مدیریت هیأت را برعهده گرفتیم رتبه یازدهم کشور بودیم و سال بعد از آن رتبه اول کشور را کردیم کما اینکه این مقام‌ها ماندگار بود و پس از آن همواره در کشور صاحب مقام بوده ایم.

شیخ‌زاده در نهایت بیان کرد: هیأت ورزش ناشنوایان ۱۸ رشته را پوشش می‌دهد که خوشبختانه خراسان رضوی در تمام رشته‌ها نماینده دارد، اما این هیات مظلوم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->