نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود واکنش عراقچی به صحبت‌های گروسی: تکرار تجربه قبلی برای تهدید کنندگان بازهم شکست خواهد بود+ فیلم دیدار سفیران ایران در چند کشور همسایه با وزیر امور خارجه در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: مشهد چندبرابر ظرفیت فعلی، به زیرساخت گردشگری نیاز دارد آغاز دومین روز نشست دیپلماسی استانی در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مشکلات امروز کشور ناشی از توسعه بدون برنامه و نقشه مدون بوده است| شکی نیست که باید بنزین را گران کرد + فیلم رشد حضور زنان در مدیریت خراسان رضوی | سهم ۳۰ درصدی برای بانوان رهبر معظم انقلاب: اندیشۀ سیاسی علامه نائینی مبتنی‌بر تشکیل حکومتی است که منطبق با مفاهیم دینی و منبعث از انتخاب مردم است + فیلم عراقچی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود
سرخط خبرها

تزلزل در کابینه نخست وزیر انگلیس| مدیر دفتر ارتباطات سوناک استعفا داد

  • کد خبر: ۱۸۲۰۹۴
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
تزلزل در کابینه نخست وزیر انگلیس| مدیر دفتر ارتباطات سوناک استعفا داد
«امبر دی باتون» که ده ماه پیش به مدیریت بخش ارتباطات دفتر سوناک منصوب شد، با اعلام استعفای خود عنوان کرد که اکنون زمان مناسبی برای حرکت رو به جلو است. او درباره علت استعفای خود توضیحی ارائه نداد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روز پس از استعفای وزیر دفاع انگلیس، مدیر بخش ارتباطات دفتر نخست وزیر هم از مقام خود کناره‌گیری کرد و این دو تحول در کنار هم گمانه‌زنی‌ها درباره بحران در کابینه ریشی سوناک را افزایش داده است.

خانم باتون پیش از پیوستن به دفتر نخست وزیری، رئیس گروه سیاسی شبکه آی‌تی‌وی بود. او اکتبر ۲۰۲۲، به فاصله کوتاهی پس از آنکه سوناک کرسی نخست وزیری را تصاحب کرد، به داونینگ استریت ملحق شد. تهیه بیانیه‌های دولت و توجیه خبرنگاران از جمله وظایف پیشین وی عنوان شده است. 

خبر استعفای وی در حالی منتشر شد که روز گذشته «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس نیز به عنوان یکی از چهره‌های ارشد حزب محافظه‌کار و نامزد احتمالی تصاحب کرسی رهبری حزب حاکم محافظه‌کار، از مقام خود کناره‌گیری کرد. والاس در دوران سه نخست وزیر انگلیس، سکان وزارت دفاع انگلیس را برعهده داشت و چند ماه پیش هم نام او بعنوان جانشین ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی سرزبان‌ها افتاد.
وی در استعفانامه خود نوشت: پس از تأمل زیاد این تصمیم را گرفتم که درخواست کنم به من اجازه استعفا داده شود. من در سال ۲۰۰۵، کرسی خود را به دست آوردم و پس از سال‌ها زمان آن رسیده است که بر روی بخش‌هایی از زندگی که نادیده گرفته‌بودم، سرمایه‌گذاری کنم و فرصت‌های جدیدی را کشف کنم.

این تحولات درحالیست که انتخابات سراسری انگلیس قرار است سال آینده میلادی برگزار شود و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که حزب حاکم محافظه‌کار بخت زیادی برای ادامه حکمرانی ندارد. از سویی عدم تحقق وعده نخست وزیر انگلیس مبنی بر کاهش تورم تا پایان سال جاری و پیگیری سیاست‌های ضد مهاجرتی، از جمله مسائلی است که محبوبیت حزب حاکم را کاهش و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام پیش از سقوط دولت را افزایش داده است.

نتایج تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته از میان اعضای عمومی حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس نشان می‌دهد که محبوبیت "ریشی سوناک"، به پایین‌ترین حد از زمانی رسیده است که او سکان دولت را به دست گرفت.

داده‌های آماری منتشر شده در تارنمای موسوم به خانه محافظه‌کاران حاکیست که محبوبیت سوناک در محدوده شمارگان منفی سیر می‌کند و به این ترتیب حزب حاکم با رهبری نامبرده برای پیروزی در انتخابات سال آتی، با چالش جدی مواجه است.

زمان برگزاری انتخابات سراسری انگلیس هنوز اعلام نشده است، اما طبق رویه‌های مرسوم انتخابات یا در ماه «مه» یا «اکتبر» برگزار می‌شود. با توجه به انتخابات شهرداری لندن در ماه «مه» سال آینده، این احتمال وجود دارد که انتخابات سراسری در پائیز برگزار شود. ناظران معتقدند که کنفرانس سالانه حزب محافظه‌کار که ماه آینده میلادی برگزار می‌شود آخرین شانس سوناک برای تغییر نظر رای‌دهندگان پیش از سقوط دولت است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->