حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

«شما برنده سفر اربعین شدید»؛ این پیامک کلاهبرداری است

  • کد خبر: ۱۸۲۱۷۷
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
«شما برنده سفر اربعین شدید»؛ این پیامک کلاهبرداری است
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده‌شدن برای سفر اربعین در پوشش یک برنامه رادیویی اتفاق افتاد که مجرمان سایبری با این روش بیش از پنج میلیارد ریال از حدود ۲۰ نفر کلاهبرداری کرده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی در این‌باره گفت: چندی پیش یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که فردی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری برنامه رادیویی تحت عنوان زائر اربعین اعلام کرد که این شهروند برنده یک سفر زیارتی در ایام اربعین شده است.

وی با بیان اینکه مجرمین با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به مرورگر تلفن همراهش وارد و اعلام کند، گفت: شاکی نیز با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده و برای پیگیری موضوع به پلیس فتا مراجعه کرد.

معظمی گودرزی با اشاره به اقدامات ماموران برای رسیدگی به این پرونده، گفت: رسیدگی به موضوع در دستور کار تیمی از ماموران متخصص پلیس فتای پایتخت قرار گرفت و آنان پس از انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری، متهمان را در یکی از مناطق جنوبی تهران مورد شناسایی قرار دادند. در ادامه نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام شده و ماموران پس از دریافت مجوز عملیات در محل حاضر شده و دو کلاهبردار را دستگیر و به مقرانتظامی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه در جریان رسیدگی به این پرونده شمار افرادی که به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرارگرفته بودند، افزایش یافت، گفت: با توجه به شباهت شیوه ارتکاب جرم، مجرمان دستگیر شده درباره دیگر پرونده‌ها نیز مورد پرس‌وجو قرار گرفتند که در جریان آن به جرم خود اعتراف کرده و گفتند که باتوجه به ایام اربعین و اشتیاق مردم برای سفر زیارتی به کشور عراق دست به چنین اقدامی زده‌اند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه دو فرد کلاهبردار بیش از پنج میلیارد ریال از ۲۰ نفر کلاهبرداری کرده بودند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات پلیس فتا در این خصوص همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به این پرونده از مردم خواست که فریب چنین تماس‌ها و پیام‌هایی رات نخورده و به بدانند که به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و چنین تماس‌هایی قطعا کلاهبرداری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->