سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

ارائه خدمات حمایتی به زوجین نابارور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۱۸۲۱۸
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸
ارائه خدمات حمایتی به زوجین نابارور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
بسته حمایتی دولتی به منظور حمایت از بیماران نابارور، درمرکز ناباروری میلاد اجرا می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، نیره خادم غیابی رییس مرکز ناباروری میلاد با اشاره به اینکه در این مرکز به منظور حمایت از بیماران نابارور بسته حمایتی دولتی اجرایی می‌شود، گفت: به منظور کاهش هزینه‌های فرزند آوری برای بیمارانی که مشکل باروری دارند؛ دولت برای هر بیمار یک میلیون و هفتصد هزار تومان هزینه می‌کند.
وی با بیان اینکه زوجی که یک سال از اقدام برای فرزند آوری آن‌ها گذشته باشد و از راه‌های پیشگیری کننده استفاده نکرده باشند، اما صاحب فرزند نشده باشند را زوج نابارور می‌نامند، تصریح کرد: عوامل مختلفی در ناباروری یک زوج موثر است که در حال حاضر سهم زن و مرد در ناباروری برابر است.
رییس مرکز ناباروری میلاد با اشاره به اینکه تغذیه، سبک زندگی، محیط کار، وراثت می‌تواند در نابارور شدن یک زوج موثر باشد، گفت: به زوجینی که در مسیر بارور شدن با مشکلاتی مواجه هستند پیشنهاد می‌شود به مراکز ناباروری مراجعه کنند تا ضمن بررسی‌های لازم، متحمل هزینه‌های گزاف مطب پزشکان نشوند و علاوه براین در روند درمان نیز بتوانند از بسته حمایتی دولت استفاده کنند.
دکتر خادم با بیان اینکه در مرکز ناباروری میلاد برای کمک به بیماران بسته‌های حمایتی در نظر گرفته شده است و علاوه براین با همکاری مرکز برکت خدماتی به زوجین ارائه می‌شود، افزود: سازمان‌های بیمه گر نیز از سال ۹۰ همکاری خوبی را با مرکز ناباروری میلاد دارند و در این مرکز هشت عضو فلوشیپ ناباروری و متخصص ناباروری زنان و دو نفر عضو هیات علمی اورولوژی به بیماران ارائه خدمت می‌کنند.
او با اشاره به اینکه اقدامات مختلف درمانی برای بیماران در این مرکز انجام می‌شود، گفت: براساس آمار سال ۹۷، خدماتی از جمله ویزیت متخصص نازایی، اورولوژی مردان، سونو گرافی، آزمایشگاه، عمل تخمک کشی، انتقال جنین، iui، هیروسکوپی جراحی، لاپاروسکوپی، pesa/test، تخمک اهدایی، اهدای جنین، رحم میزبان در این مرکز ارائه می‌شود.
دکتر خادم با بیان اینکه در حوزه بسته‌های حمایتی دولت نیز در سال ۹۶ در مجموع ۱۶۲۳ مورد طی سال از این بسته استفاده کردند، افزود: در سال ۹۷ این آمار به ۱۵۷۷ رسیده است و در مجموع ۲۴۸ تولد نوزاد زنده در این مرکز انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->