شهردار مشهد: شهر مشهد در کشور رتبه‌ اول و در غرب آسیا رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد
سرخط خبرها

اختصاص۳ میلیارد ریال اعتبار برای جدول گذاری معابر محله بهمن

  • کد خبر: ۱۸۲۲۱
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹
اختصاص۳ میلیارد ریال اعتبار برای جدول گذاری معابر محله بهمن
جداول معبر سواره و معابر فرعی محله بهمن مشهد با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال مرمت شد
به گزارش شهرآرانیوز، حجت فرقانی شهردار منطقه ۳ با اشاره به اینکه این عملیات با تلاش واحد عمران شهری این منطقه انجام پذیرفته است، جدول گذاری معابر و خیابان‌ها را به لحاظ تأثیرگذاری بر فضای ارتباطی شهر مهم ارزیابی کرد و گفت: این مهم همواره مورد توجه و تأکید مجموعه‌ی مدیریت شهری بوده است که کار با کیفیت و مناسب و ماندگار ارائه گردد.
شهردار منطقه ۳، هدف از اجرای عملیات جدول‌گذاری را، روان‌سازی ترافیک و تسهیل در عبور و مرور شهروندان ذکر کرد و گفت: ساماندهی، بهسازی و زیباسازی فضا‌های شهری، مناسب‌سازی پیاده‌رو‌ها و جدول‌گذاری حاشیه‌ی خیابان‌ها، ارتقای کیفی معابر و افزایش خدمت‌رسانی به شهروندان، از دیگر اهداف این‌گونه خدمات است.
وی افزود: ایجاد زیبایی بصری، تلطیف محیط و رفع مشکلات منطقه در گرو نگاه دقیق علمی و متکی به روحیه خدمت‌رسانی و خدمت‌گذاری است و در این راستا باید در توسعه منطقه به گونه‌ای عمل و رفتار کنیم که فرهنگ اسلامی و ایرانی همراه با زیباسازی در آن رعایت شود و بر همین اساس و با توجه به موقعیت منطقه در هسته زائرپذیر پایتخت معنوی ایران، لزوم آراستگی محیط و انجام اقدامات اساسی در این راستا دو چندان شده است.
وی با بیان اینکه این اقدام با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد ریال صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای تحقق طرح محله ما و مصوبات شورای اجتماعی محله توسط شهرداری منطقه ۳ درجهت افزایش سطح کیفی معابر برنامه‌ریزی و اقدام شد.
فرقانی در پایان از شهروندان درخواست کرد تا نسبت به پساب خانگی و معضلات آن برای معابر حساس باشند و توصیه کرد: جداول و کانال‌های انتقال آب که توسط شهرداری احداث می‌گردد به منظور جمع آوری نزولات جوی و آب‌های سطحی است و توان جمع آوری پساب خانگی را خصوصاً در ایام بارندگی ندارد و از این رو با توجه به اینکه در بخش اعظم منطقه طرح اگو انجام شده است خواهش ما از شهروندان این است که تمام اتصالات منازل خود به معابر شهری را مسدود نمایند تا روند خدمت رسانی در این حوزه با وقفه روبه رو نشود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->