واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

  • کد خبر: ۱۸۲۲۵۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد
هند بعد از موفقیت‌ تاریخی‌اش در فرود ماه‌نورد در قطب جنوب ماه، اولین فضاپیمای خود را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز -  فضاپیمای Aditya-L۱ از سریهاریکوتا، جزیره‌ای در نزدیکی خلیج بنگال، صبح شنبه به فضا پرتاب شد تا به سمت مقصد مداری‌اش در حدود ۱.۵ میلیون کیلومتری زمین حرکت کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز Aditya-L۱ دو هفته پس از فرود موفقیت‌آمیز و تاریخی فضاپیمای هند با نام Chandrayaan-۳ بر سطح ماه، انجام شد. این دستاورد، هند را به چهارمین کشور جهان - و دومین کشور در قرن بیست و یکم - تبدیل کرد که یک وسیله ایمن را روی ماه فرود می‌آورد.

Aditya-L۱ به سمت مقصد خود در نقطه لاگرانژ ۱ حرکت می‌کند، منطقه‌ای بین خورشید و زمین که در آن به دلیل کشش گرانشی هر دو جرم آسمانی یکدیگر را خنثی می‌کنند. این مکان به Aditya-L۱ اجازه می‌دهد تا در مدار، در موقعیتی بهینه و با مصرف سوخت جزئی، برای رصد فعالیت‌های خورشید، باقی بماند.

به گفته آژانس فضایی، این مأموریت «مشاهده فعالیت‌های خورشیدی و تأثیر آن بر آب و هوا را فراهم می‌کند.»

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

این فضاپیما به هفت ابزار علمی مجهز است که چهار مورد از آن‌ها مستقیماً روی خورشید متمرکز خواهند بود و بقیه ذرات بادهای خورشیدی و میدان‌های مغناطیسی عبوری در نقطه لاگرانژ ۱ را مطالعه خواهند کرد.

اهداف اصلی این مأموریت شامل مطالعه اتمسفر فوقانی خورشید و پدیده‌های مختلف خورشیدی، مانند پرتاب جرم تاج یا بیرون‌راندن پلاسما از بیرونی‌ترین لایه خورشید است.

اطلاعات به‌دست‌آمده از آزمایش‌های Aditya-L۱ تصویر واضح‌تری از آب و هوای فضا یا امواج مغناطیسی موج‌دار در منظومه شمسی، ارائه می‌کند. به گفته اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده، طوفان‌های فضایی زمانی که به جو ما می‌رسند می‌توانند بر زمین تأثیر بگذارند و گه‌گاه بر ماهواره‌ها، ارتباطات رادیویی و حتی شبکه‌های برق تأثیر بگذارند.

کاوشگر هندی Aditya-L۱ به اطلاعات کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا درباره خورشید، اضافه می‌کند. کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در سال ۲۰۲۱ به عنوان اولین فضاپیمای که خورشید را مطالعه می‌کند به فضا پرتاب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->