ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

  • کد خبر: ۱۸۲۲۵۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد
هند بعد از موفقیت‌ تاریخی‌اش در فرود ماه‌نورد در قطب جنوب ماه، اولین فضاپیمای خود را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد.

شهرآرانیوز -  فضاپیمای Aditya-L۱ از سریهاریکوتا، جزیره‌ای در نزدیکی خلیج بنگال، صبح شنبه به فضا پرتاب شد تا به سمت مقصد مداری‌اش در حدود ۱.۵ میلیون کیلومتری زمین حرکت کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز Aditya-L۱ دو هفته پس از فرود موفقیت‌آمیز و تاریخی فضاپیمای هند با نام Chandrayaan-۳ بر سطح ماه، انجام شد. این دستاورد، هند را به چهارمین کشور جهان - و دومین کشور در قرن بیست و یکم - تبدیل کرد که یک وسیله ایمن را روی ماه فرود می‌آورد.

Aditya-L۱ به سمت مقصد خود در نقطه لاگرانژ ۱ حرکت می‌کند، منطقه‌ای بین خورشید و زمین که در آن به دلیل کشش گرانشی هر دو جرم آسمانی یکدیگر را خنثی می‌کنند. این مکان به Aditya-L۱ اجازه می‌دهد تا در مدار، در موقعیتی بهینه و با مصرف سوخت جزئی، برای رصد فعالیت‌های خورشید، باقی بماند.

به گفته آژانس فضایی، این مأموریت «مشاهده فعالیت‌های خورشیدی و تأثیر آن بر آب و هوا را فراهم می‌کند.»

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

این فضاپیما به هفت ابزار علمی مجهز است که چهار مورد از آن‌ها مستقیماً روی خورشید متمرکز خواهند بود و بقیه ذرات بادهای خورشیدی و میدان‌های مغناطیسی عبوری در نقطه لاگرانژ ۱ را مطالعه خواهند کرد.

اهداف اصلی این مأموریت شامل مطالعه اتمسفر فوقانی خورشید و پدیده‌های مختلف خورشیدی، مانند پرتاب جرم تاج یا بیرون‌راندن پلاسما از بیرونی‌ترین لایه خورشید است.

اطلاعات به‌دست‌آمده از آزمایش‌های Aditya-L۱ تصویر واضح‌تری از آب و هوای فضا یا امواج مغناطیسی موج‌دار در منظومه شمسی، ارائه می‌کند. به گفته اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده، طوفان‌های فضایی زمانی که به جو ما می‌رسند می‌توانند بر زمین تأثیر بگذارند و گه‌گاه بر ماهواره‌ها، ارتباطات رادیویی و حتی شبکه‌های برق تأثیر بگذارند.

کاوشگر هندی Aditya-L۱ به اطلاعات کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا درباره خورشید، اضافه می‌کند. کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در سال ۲۰۲۱ به عنوان اولین فضاپیمای که خورشید را مطالعه می‌کند به فضا پرتاب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->