کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها
سرخط خبرها

ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند

  • کد خبر: ۱۹۰۲۲۷
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند
اخترشناسان می‌گویند یک انفجار رادیویی سریع مرموز و تکرارشونده را شناسایی کرده‌اند که از یک کهکشان کوتوله در فاصله ۳ میلیارد سال نوری از زمین سرچشمه می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - انفجار‌های رادیویی سریع (FBR) بسیار شدید و در حقیقت انفجار‌هایی کوتاه از انرژی هستند که از منشا ناشناخته، اما بسیار فعال در فضا منتشر می‌شوند. انرژی‌ای که این انفجار در کمتر از یک ثانیه آزاد کرد معادل ۳۰ سال انرژی آزاد شده از خورشید بود. محققان هنوز درباره چگونگی تشکیل آن‌ها اطمینان ندارند.

انفجار تازه کشف‌شده از یک گروه کوچک از کهکشان‌های در حال ادغام منتشر شده که از نظریه‌های فعلی درباره منشا این پدیده‌ها پشتیبانی می‌کند. اما شدت انفجار را سخت‌تر می‌توان توضیح داد و درک انسان از شیوه انتشار آن عاجز است.

ریان شانون یکی از محققان دانشگاه فناوری سوینبورن در این باره می‌گوید: هرچند هنوز نمی‌دانیم چه چیزی دلیل ایجاد این انفجار‌های عظیم انرژی است، اما تحقیقات تایید می‌کند آن‌ها رویدادی معمول در کهکشان هستند و ما می‌توانیم از انفجار‌های سریع رادیویی برای ردیابی مواد بین کهکشان‌ها و درک بهتر از ساختار جهان استفاده کنیم.

انفجار‌ها روشی کارآمد برای پاسخ دادن به برخی سوالات درباره جهان از جمله وزن دقیق آن به حساب می‌آیند.

منبع: مهر به نقل از ایندپندنت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->